НовиниНовини2 серпня 2019

УНІАН ТБ змінює програмну сітку

Серед ключових програм УНІАН ТБ: новини ТСН (зі зміщеним часом виходу), публіцистична лінійка розслідувань,  випуски рейтингових і популярних проектів відеобібліотеки групи 1+1 media та трансляції футбольних матчів Української Прем’єр-ліги та Ліги Європи. Також канал готує експеримент для свого глядача: зовсім скоро програмна сітка доповниться кулінарним проектом, орієнтованим  на чоловічу аудиторію, з популярним телеведучим.

«Особливістю документальної журналістики  є дороге виробництво й обмежена можливість показу. Маючи потужну та різноманітну бібліотеку, наш канал робить такий контент ще більш доступним. Однак, попри те, що вже достатньо довгий час канал УНІАН ТБ стратегічно націлений на використання існуючого контенту групи, ми вирішили підійти до питання такої трансляції орієнтуючись саме на вподобання аудиторії. Ми задоволені результатами, що підтверджується зростанням частки аудиторії каналу. За підсумками першого півріччя 2019 року середньодобовий час перегляду перевищив відповідний показник ряду відомих інформаційних телеканалів», - наголосила Іванна Найда, генеральний продюсер нішевих каналів групи 1+1 media.

Нагадаємо, що УНІАН ТБ — нішевий канал групи 1+1 media, що орієнтований переважно на чоловічу аудиторію. Перегляд можливий також і онлайн, через VOD-платформу 1+1 video.

Читайте також