НовиниНовини5 квітня 2018

УНІАН запустив проект про подорожі

Інформаційне агентство УНІАН запустило проект про подорожі УНІАН Туризм. Відтепер читачі інформаційного агентства першими дізнаються про знижки авіакомпаній, акції від готелів та туроператорів – актуальних в Україні та світі.

В новому проекті команда УНІАН сфокусується на темі бюджетних подорожей до країн Європи та близького зарубіжжя, які стали для українців простішими завдяки безвізовому режиму з ЄС.

УНІАН Туризм присвячений маршрутам, новинам, знижкам та цікавим заходам. Так, у розділі «Лайфхаки» читач знайде корисні статті для подорожуючої людини, а розділ «Фотозвіти» у форматі репортажу розповість про цікаві події за кордоном та незвичайні місця.

«Нас надихнуло зростання кількість туристів, що подорожують з України до Європи, яка стала до нас ближче завдяки безвізу – і задумались над тим, як зробити цю саму Європу ближчою до українців не тільки на словах. Адже, насправді, поїхати за кордон сьогодні не надто дорого – треба вміти правильно планувати свою подорож і знати, де шукати бюджетні варіанти транспорту і розміщення», – розповідає генеральний директор УНІАН Артем Ковальов.

«Тим не менш, УНІАН Туризм – буде, звісно, не тільки про Європу. У нас і в Україні є на що подивитись, та й світ не обмежується нашим континентом. Ми сподіваємось бути корисними та цікавими для наших читачів», – додає шеф-редактор УНІАН Михайло Ганницький.

Для створення нового проекту про подорожі УНІАН не став розширювати штат співробітників – теперішня команда агентства буде працювати над новим проектом без залучення додаткових ресурсів. Відповідати за його розвиток буде редактор сайту УНІАН Марина Григоренко.

«Для нас ця ідея – можливість самовиразитися. Поділитися з читачами тим, що ми знаємо та вміємо. Адже не треба бути мільйонером, щоб багато подорожувати та побачити світ. Достатньо просто захотіти цього», – ділиться Марина Григоренко.

Нагадаємо, раніше інформаційне агентство оновило погодний сервіс Погода УНІАН, а також запустило чат-бота для Facebook Messenger.

 

Читайте також