НовиниНовини18 жовтня 2021

Валерія Бондар, стажерка-координаторка 1+1 media school

Про драйв у професії

У роботі мене найбільше драйвить постійний розвиток та самовдосконалення. Мені важливо постійно працювати над новими задачами, і робота в медіашколі ідеально для цього підходить. Старт кожного нового курсу школи завжди сприймається як старт нового маленького проєкту, за успіхом якого потрібно уважно стежити на кожному етапі. Окрім того, це маленьке свято не тільки для студентів, але й для команди медіашколи.

Я дуже любила відвідувати лекції для стажерів, які для нас організовувала Наталя Борох. Нам багато розповідали про емоційний інтелект, критичне мислення та ефективні комунікації. Завдяки своєму досвіду стажування я змогла визначити пріоритети у професії та розумію, над якими навичками ще варто попрацювати.

Пишаюся роботою над курсом «Контент-мейкер», координацією якого займалася від початку до кінця. У студентів завжди були цікаві практичні заняття. Після завершення навчання деякі студенти долучилися до команди 1+1 media.

Наразі триває мій перший тиждень роботи на новій позиції — молодшою координаторкою дизайн-відділу. У планах — розвиватися у новій сфері та застосовувати набуті знання під час стажування.

Читайте також