НовиниНовини29 серпня 2018

Ведучі програми «Сніданок з 1+1» спробували себе у ролі популярних фізиків

Український телеканал Paramount Comedy провів жартівливий експеримент і запросив ведучих програми «Сніданок з 1+1» на декілька годин спробувати себе у ролі акторів дубляжу, озвучивши популярний серіал «Теорія великого вибуху».

Експеримент присвячено події, яку вже цієї осені канал Paramount Comedy презентує своїм глядачам. У перший вівторок вересня на екранах з'явиться серіал «Теорія великого вибуху» українською мовою. Над адаптацією працювала мультимедійна компанія «Так Треба Продакшн».

Команда каналу Paramount Comedy вирішила запросити ведучих, аби не просто створити фан, але і уявити, як би зазвучали відомі українському глядачу голоси ведучих у популярному серіалі.  Спроба виявилась вдалою, а ведучі насміялись досхочу.

«Адаптація серіалу «Теорія великого вибуху» – тривалий процес. Ми почули десятки голосів, поки відібрали саме ті. Вже у процесі озвучення, з’явилась ідея показати глядачам, що б було, якби герої серіалу заговорили голосами, із якими прокидаються мільйони українців. Як на мене, кожен із ведучих міг би із легкістю стати актором дубляжу. Фан точно вдався, і поки серіал з'явиться на екранах, глядач може почути його вже знайомими для більшості голосами», – розповідає Оксана Петришин, генеральний продюсер Paramount Comedy.

Руслан Сенічкин, ведучий «Сніданок з 1+1», озвучив одразу двох персонажів «Теорії великого вибуху» – Говарда Воловітца та його найкращого друга Раджеш Кутраппалі, який, до речі, говорить із акцентом.

Ведучі «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко та Олександр Попов озвучили Пенні та Леонарда Хофстедтера у досить відвертій сцені.

Людмила Барбір озвучила Емі Фара Фаулер – нейробіолога та кохану головного героя Шелдона Купера. А його голосом заговорив Єгор Гордєєв. Голосом Бернадетт Ростенковскі стала Неля Шовкопляс.

Зйомки того, як відбувався процес озвучки ведучими «Сніданку з 1+1» – дивіться за посиланням.

Повні ролики із озвучування будуть поступово з'являтись у офіційній групі українського Paramount Comedy у Facebook та Instagram.

Нагадаємо, Paramount Comedy – це українська адаптація американського кабельного телеканалу Comedy Central. Дистрибуцією каналу Paramount Comedy займається група 1+1 медіа. Щодо наявності Paramount Comedy у вашому пакеті – звертайтесь до свого кабельного оператора.

Читайте також