НовиниНовини7 вересня 2018

VOD-платформі 1+1 video виповнюється один рік

Сьогодні, 7 вересня, VOD-платформі 1+1 video виповнюється один рік. Кількість користувачів ресурсу за цей період перетнула позначку понад 12 мільйонів, що дорівнює майже половині користувачів всього українського Інтернету.

Онлайн-сервіс 1+1 video об’єднує контент групи 1+1 медіа, до якої входить 7 каналів: 1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, «Бігуді», УНІАН ТБ, 1+1 International. Крім того, ресурс має 5 партнерів-мовників, а саме: ZIK, «UA: Перший», «Громадське ТБ», «24 канал» та «8 канал». 

Програвач 1+1 video інтегровано на сайти каналів групи 1+1 медіа та партнерів. За цей час кількість переглядів відео налічує 174 мільйони.

 «Від моменту перезапуску VOD-платформи наша команда досить ретельно відслідковувала тенденції та поведінку користувачів. Ми багато експериментували та впроваджували нових ініціатив, особливо у напрямку Data Science. В планах збагачувати платформу data-based інструментами для того, щоб не тільки вчасно пропонувати необхідний контент окремому глядачу, а і передбачувати його наступні дії. Натомість, інші ініціативи виявились менш затребуваними. Звісно, таке глибоке вивчення глядача дозволить збільшити ефективність рекламних кампаній і дасть змогу рекламодавцям будувати повноцінну комунікацію з кожним окремим глядачем від побудови знання до здійснення бажаної дії», – розповідає Артем Льозін, керівник 1+1 video.

Бібліотека 1+1 video налічує 528 проектів, кількість яких щосекундно збільшується. Улюблені фільми, серіали та програми доступні із будь-яких пристроїв. 53,4% глядачів заходили протягом цього року на ресурс з персональних комп'ютерів, 38,2% – із мобільних пристроїв, і 8,4% – з планшетів. 

Онлайн-ресурс набув понад 20 000 годин відео у HD-якості, а це понад 120 000 відеофайлів, які поповнюються щомиті.

Нагадаємо, абоненти пакетів «Безлім Відео» від Київстар та «Жара» і «Абсолютна свобода» від lifecell мають вільний доступ без тарифікації трафіку до ресурсу 1+1 video.

 

Читайте також