НовиниНовини19 серпня 2019

VOD-сервіс 1+1 video запустив трансляцію каналу про MMA

Це перший експеримент медіагрупи з адаптації контенту та створення каналу в інтернеті під запит рекламодавців та їхньої аудиторії.

Контент мовника представлений бібліотекою боїв MMA, а також прямими трансляціями турнірів зі змішаних єдиноборств. Канал доступний як на сайті 1+1 video, так і в мобільному додатку, а для його перегляду не потрібно платити за підписку.

«Трансляція спортивного мовника – це експеримент з  нішевим контентом на нашій VOD-платформі. Надалі можливе розширення тематик каналу – показ футбольних матчів та інших популярних видів спорту. Ми активно працюємо з різними сегментами глядачів та завжди перебуваємо у пошуку цікавих продуктів та пропозицій для рекламодавців», - відзначив Артем Льозін, керівник VOD-платформи 1+1 video.

Найближча онлайн-трансляція на каналі «Спорт» відбудеться 24 серпня – це буде перший професійний чемпіонат з кікбоксингу за участі українських бійців за правилами К-1.

Нагадаємо, раніше холдинг 1+1 media запустив платну підписку на VOD-платформу 1+1 video, бібліотека якої нараховує понад 25 тис. годин контенту та дозволяє дивитися прямі ефіри 6 телеканалів медіахолдингу: «1+1», «2+2», «ТЕТ», «ПЛЮСПЛЮС», «Бігуді», «УНІАН ТБ».

 

Читайте також