НовиниНовини5 листопада 2019

Виконувачем обов’язків генпродюсера телеканалу «2+2» призначено Сергія Кизиму

Сьогодні, 5 листопада, виконувачем обов’язків генерального продюсера телеканалу «2+2», який входить до складу групи 1+1 медіа, призначено Сергія Кизиму. Сергій розпочав роботу у медіагрупі у лютому 2017 року у якості виконавчого директора каналу «2+2», а з вересня 2019 року обіймає позицію керівника координації контент-стратегії.

«Сергій Кизима – структурний і системний професіонал, який досконало знає канал і разом із командою доклав чимало зусиль для досягнення його високих показників. Сергій зміг вибудувати ефективні та конструктивні комунікації з колегами і, впевнений, стане відмінним керівником і лідером подальших позитивних зрушень», — прокоментував призначення Максим Кривицький, керівник «Телевізійного бізнесу», член правління 1+1 медіа. 

Нагадуємо, що наприкінці серпня група 1+1 медіа представила оновлену структуру та принципи управління, які відповідають стратегії прибутковості 2021 та політиці децентралізації. Відтак, група поділена на бізнес-одиниці та корпоративні сервіси. Кожна бізнес-одиниця є самостійним бізнесом, зі своїми цілями, зонами відповідальності, повноваженнями й управлінською командою. Корпоративні сервіси виступають внутрішнім консалтингом, який забезпечує професійну експертизу та впровадження кращих практик.

Читайте також