НовиниНовини1 березня 2019

Вища Школа Media & Production 1+1 media представила нового керівника

З 4 березня 2019 року новим керівником Вищої Школи Media & Production стане Лора Гасай. Відтепер Лора займатиметься координацією та організацією роботи освітнього проекту 1+1 media, зокрема, розпочне з реалізації планів школи на 2019 рік: розвиватиме B2B-напрямок, підтримуватиме забезпечення доступу усіх бажаючих до медіаосвіти, відповідатиме за запуск онлайн-платформи для викладання окремих курсів та підтримуватиме подальший розвиток Дитячої медіашколи.

«Працюватиму над реалізацією стратегічної цілі розвитку Вищої Школи в 2019 році, залучаючи власну впертість, цілеспрямованість та вміння працювати в команді. Планую зберегти існуючу динаміку успішності курсів, впровадження нових форматів навчання, масштабність проекту в цілому та його фінансовий зріст, а ще любов до школи ззовні та всередині», - наголосила Лора Гасай.

Раніше Лора обіймала посаду HRD Prozorro, де відповідала за розвиток кадрових та управлінських процесів,  очолила стратегічний проект щодо дослідження корпоративної культури команди. Також Лора Гасай працювала в ЛІГА:ЗАКОН, Telecom, Фінансових організаціях та займалася консультуванням українського бізнесу щодо управління персоналом. З 2014 року Лора, як волонтер, допомагає розвивати проекти Центру зайнятості вільних людей: допомога в працевлаштуванні переселенців Криму та Донбасу, інклюзивний проект кар’єрного консультування людей з інвалідністю, сьогодні залучена до жіночого соціального проекту RIZNA.    

Колишній керівник Вищої Школи Юрій Білокур не покинув колектив 1+1 media, а відтепер обійматиме посаду креативного продюсера лінійного виробництва «Сніданку з 1+1» ‒  найбільш рейтингового ранкового шоу країни, де відповідатиме за створення рубрик та спецпроектів.

Нагадаємо, Вища Школа Media & Production – це освітній проект групи «1+1 media», головною метою якого є забезпечити в Україні якісну медіаосвіту світового рівня. За п’ять років діяльності випускниками Вищої Школи стали понад 1040 студентів, серед яких більше 400 спеціалістів приєдналися до команди 1+1 media або працюють в інших медіакомпаніях.

Читайте також