НовиниНовини21 квітня 2023

З 21 квітня телеканал Бігуді став доступним в цифровому ефірі Т2

У п’ятницю, 21 квітня, телеканал Бігуді, що входить до складу групи 1+1 media, з’явився в мережі Т2

Таким чином, покриття телеканалу збільшиться на 50%, а глядачі матимуть можливість переглядати улюблені українські, індійські та турецькі серіали, а також програми власного виробництва медіагрупи в межах цифрового ефіру.  

Для того, аби канал з’явився у переліку телевізора/приймача (для налаштування прийому Бігуді), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів.

Детальна інструкція налаштування розміщена на офіційному сайті 1+1 media за цим посиланням. У медіагрупі зазначають, що прописані рекомендації мають універсальний характер і для конкретної моделі приймача/телевізора деякі пункти меню або налаштування можуть відрізнятись від наведених в інструкції. 

До того ж, якщо налаштування будуть виконані правильно — крім Бігуді, у переліку каналів приймача/телевізора має з'явитись ще один телеканал групи 1+1 media – телеканал 1+1 Україна (якщо він був відсутній до цього). 

Варто зазначити, що телеканал Бігуді доступний і в усіх інших типах прийому - на ОТТ-платформах (Київстар ТБ, MEGOGO, SWEET TV та інші), у мережі оператора супутникового мовлення VIASAT, в кабельних мережах та, власне, в цифровому ефірі Т2. Крім цього, Бігуді традиційно входить в ТОП-20 найпопулярніших телеканалів на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ, яка надає релевантні дані для формування ТВ-рейтингів. 

Шукайте телеканал Бігуді в соцмережах: Instagram-акаунт доступний за цим посиланням, Facebook-спільнота — тут. 

Анонсуємо, що для глядачів телеканалу Бігуді пропонуються до перегляду продукти власного виробництва 1+1 media: культові серіали «Великі Вуйки», «Відморожений» та інші, реаліті «Одруження наосліп» та ток-шоу — «Говорить Україна», програма «Сімейні мелодрами», а також турецькі серіали «Наречена зі Стамбула», «Вітер кохання» та багато іншого контенту.

Читайте також