НовиниНовини19 грудня 2017

З Новим 2018: Новорічний лендінг та Facebook-СантаБот від 1+1 медіа

Ведучи зворотній відлік до Нового року, група пропонує відвідувачам в очікуванні свят переглянути серію святкових роликів та поспілкуватися із віртуальним співрозмовником СантаБотом, діалог з яким передбачає ще й інтерактивні онлайн-активності. До новорічного лендінгу

Зокрема, функціонал СантаБота − це новорічні передбачення, святкова музика, яку можна прослухати безпосередньо в месенджері, захопливий онлайн-квест і нагода відправити листа Санті, відчувши справжню новорічну магію. Також СантаБот 1+1 медіа підтримуватиме розпочату бесіду протягом всіх новорічних свят та даруватиме подарунки.

«1+1 медіа, як і всі, чекає на Новий рік, тому запускаючи проект «Новий рік починається з ТБ», ми заохочуємо робити це разом. Сьогодні у бізнесу є чимало можливостей аби завоювати лояльність існуючої аудиторії та здобути прихильність нової. І хоч чат-боти стають вже достатньо поширеним явищем facebook-комунікації, проте не всі використовують їх цікаво, а дехто й досі не знає про подібні платформи для соцмереж. Мета нашого СантаБота − показати аудиторії, що для хороших діджитал-кейсів не потрібні величезні витрати на реалізацію, головне – підходити креативно!», − коментує Світлана Павелецька, PR-директор 1+1 медіа.

Почати спілкування з СантаБотом

Читайте також