НовиниНовини8 липня 2020

Заява 1+1 медіа щодо висловлювань Анатолія Шарія

У середу, 8 липня 2020, на YouTube з’явилося відео від Анатолія Шарія, у якому блогер намагається переконати глядачів, що начебто планувалося його вбивство. За твердженнями автора відео, одним з етапів кампанії, що мала передувати цьому, були заплановані візити журналістів до Іспанії, де є вілла, яка начебто належить Шарію, з метою зняти сюжети про його нерухомість. І, зокрема, стверджується, що вилітати на зйомки мали саме журналісти телеканалу «1+1».

1+1 media заявляє, що слова пана Шарія не відповідають дійсності. Жодних звернень і тим паче замовлень стосовно можливості проведення таких зйомок ні до каналу «1+1», ні до інших редакцій медіагрупи не надходило. Хочемо підкреслити, що принципи медіагрупи виключають роботу «на замовлення». У будь-якому разі, ця тема не була і не є на порядку денному у редакції. Тим більше, що в Україні діють карантинні обмеження, у зв’язку з якими будь-які закордонні відрядження знімальних груп є неможливими.

З урахуванням вищенаведеного, 1+1 media розцінює слова Анатолія Шарія як наклеп, що загрожує діловій репутації медіагрупи та каналу «1+1» зокрема. Детальним аналізом цих заяв займуться юристи медіагрупи.

Читайте також