НовиниНовини10 травня 2018

Зарувна Ольга - Спеціаліст із захисту інтелектуальної власності (стажер)

Якщо б хтось сказав, що я отримаю стажування в 1+1 media – не повірила б. Для мене подібна думка завжди здавалась нереальною.

Наважитись подати заявку на стажування було надзвичайно складно, особливо враховуючи те, що обов’язковою умовою є відео резюме. Я кілька місяців набиралась сміливості, щоб це зробити. І яка ж я щаслива зараз, що в певний момент зібралась духом і таки натиснула кнопку «надіслати».

За тиждень по тому роздався телефонний дзвінок і я отримала тестове завдання. А потім настав момент співбесіди. Не пам’ятаю, коли так нервувала востаннє.

Ті кілька днів очікування на остаточну відповідь тягнулись наче місяці. Таки дочекалась! На запитання: «Чи хотіли б ви проходити у нас стажування? Чи вам ще цікава ця пропозиція?» в голові лунало: «Ви ще запитуєте? Звичайно ХОЧУ!».

Перший робочий день був 14 лютого. Дуже запам’яталось. І вже з першого дня розпочалась реальна робота. Вразила атмосфера відкритості і дружелюбності. Для мене одразу стало зрозуміло, що 1+1 media це не просто компанія, а велика сім’я, частиною якої хочеться стати з перших хвилин як потрапляєш за поріг офісу.

 «Робота, яку бачать усі» це не пусті слова. Коли маєш справу з десятками сайтів, що вщент заповнені піратським контентом завжди легко побачити результат виконаної роботи. А ще, відчуваєш відповідальність за свої дії, бо кожен змінений статус в SUDUM, кожен надісланий лист має свої наслідки. Тому відчуття, коли у пошуку показує сайти, де легально розміщений наш відео контент дає заряд бадьорості для подальшої роботи.

Стажування це постійне навчання, щоденна робота, яка складає частинку загальної великої справи. Ти розумієш, що є складовою чогось більшого і надзвичайного. Мене це надихає і підштовхує невпинно працювати далі. Крім того, у стажерів є можливість відвідувати різні семінари від працівників компанії, що допомагає краще зрозуміти роботу телебачення і загалом механізми функціонування медійної сфери. Це гарна можливість дізнатись щось нове і дуже цікаво та корисно провести час.

Щоранку я прокидаюсь з гарним настроєм, бо знаю, що мене чекає робота в команді професіоналів, які готові поділитись своїм досвідом. Тут особливо згадую свого куратора стажування Васю Олексієвця, який завжди з посмішкою готовий знову і знову відповідати на сотні моїх запитань, допомагати у вирішенні поставлених задач. Вражена, що він досі не збожеволів від моєї присутності. Це все наглядно показує втілення цінностей 1+1 media, серед яких є відкритість, повага та любов, відповідальність і сміливість.

Позаду майже два місяці стажування і цей час пролетів якось швидко. Але мені його достатньо, щоб сказати, що тут хочеться працювати і далі. Тому, хочу спрямувати свої слова до тих, хто досі сумнівається. Не потрібно боятись! Вірте у себе, свої сили і мрії. Якщо у мене вийшло, то і ви зможете, тільки наважтесь зробити перший крок.

 

 

Читайте також