НовиниНовини7 жовтня 2019

Жовтень нових мультфільмів на ПЛЮСПЛЮС

У жовтні ПЛЮСПЛЮС продовжить поповнювати власну телепрограму каналу дитячими мультхітами. Цього місяця стартує показ абсолютної прем’єри ‒ мультиплікаційного серіалу «44 кота». Також глядачі зможуть насолодитись новими серіями «Свинки Пеппи», «Бакуган» та сезоном «Нелли – принцеси лицар».

З 5 жовтня розпочинається новий італійський анімаційний серіал «44 кота», що розповідає про чотирьох котів, які створюють музичну групу «Buffycats». Крім музичного слуху, кожен з головних героїв має ще й надзвичайні здібності: лапи-компаси, хутро-поліграф, гіпно-очі та тіло, що відчуває небезпеку. Серіал наповнений надзвичайними пригодами, під час яких коти не лише потрапляють у халепи, а й допомагають різним персонажам встановити справедливість. Головною темою всього мультсеріалу є дружба і бажання безкорисливо допомагати іншим.

«Свинка Пеппа» далі тішитиме глядачів новими веселощами та відкриттями. З 7 жовтня Пеппа з сім’єю та друзями продовжить вивчати світ навколо та весело проводити час.

З 8 жовтня в ефірі ПЛЮСПЛЮС виходитимуть й нові серії «Бакуган» ‒ пригодницького аніме-серіалу, де учасники гри змагаються одне з одним у міжпланетних битвах за завоювання першості.

Крім того, 13 жовтня розпочнеться новий сезон «Нелли – принцеси лицар», де головна героїня разом із друзями продовжить наводити порядок у колишньому королівстві її батьків та засвоювати цінні уроки.

Читайте також