НовиниНовини21 грудня 2018

Журнал «БІЗНЕС» зарахував 1+1 media до числа кращих роботодавців України у 2018 році

Група 1+1 media, єдина серед українських медіахолдингів, увійшла в ТОП-10 рейтингу «Business HReformation 2018. Кращі роботодавці України», який був сформований журналом «БІЗНЕС» разом з експертною радою у складі провідних HR-директорів та Асоціацією фахівців з управління персоналом HRForum.

1+1 media посіла перше місце рейтингу одразу в двох номінаціях ‒ «Краща стратегія на ринку HR» та «Краща соціальна програма». Холдинг став компанією, чию HR-стратегію було визначено найефективнішим рішенням у сфері HR щодо залучення й утримання талантів, а КСВ-стратегію – як найефективнішу у сфері освіти персоналу, яку роботодавці використовували у 2018 році.

Команда управлінців 1+1 media стала одними з лідерів рейтингу та посіла 2 місце у номінації «Сильний топ-менеджмент ‒ Dream Team». У ній експерти визначили ті компанії, чий топ-менеджер або команда управлінців можуть стати вирішальним фактором для вибору роботодавця.

Також група увійшла в ТОП-10 номінації «Стабільний розвиток», серед яких обрані компанії, що змогли реалізовувати успішну довгострокову стратегію в галузі управління людським капіталом, яка перевірена часом і кризами.

«Дуже приємно бачити, що результати роботи 1+1 media обрані індустрією, як ті - на кого варто рівнятися. В першу чергу, це заслуга, команди, як ейчара, так і всієї групи, за що ще раз хочеться висловити величезну подяку. Досягнення цього року - не привід зупинятися, а прекрасна мотивація зробити планку для розвитку на 2019 ще вище і, вражаючи результатами, йти до неї», - прокоментувала Лариса Брувер, HR-директор 1+1 media.

Переможці в категоріях були визначені на основі інтегрального показника, що об’єднав оцінки компаній експертами, редакцією видання та підсумки голосування читачів БІЗНЕСу, та оголошені 20 грудня 2018 року.

Читайте також