НовиниНовини27 вересня 2017

Журналісти ТСН провели освітній курс для колег-телевізійників у Маріуполі

На днях команда Телевізійної служби новин каналу «1+1» та Вищої Школи Media&Production повернулась із прифронтового Маріуполя, де проводила освітній курс із тележурналістики для місцевих фахівців.

Маріупольські журналісти, редактори та ведучі прийшли, аби більше дізнатися від провідних фахівців галузі про основи сучасного телебачення, тренди у новинах, особливості роботи у напряму журналістських розслідувань та про те, як сьогодні конкурувати на медіа-ринку. Протягом трьох днів вони відвідували майстер-класи від директора департаменту інформаційного мовлення «1+1 медіа» Сергія Попова, відомих журналісток Ольги Кашпор та Ірини Павленок.

«Для нас важливо використовувати експертизу не тільки для створення власного якісного інформаційного контенту, але і спрямовувати її на розвиток галузі та підвищення стандартів професії», - коментує випусковий редактор ТСН Ірина Павленок, яка очолює напрям внутрішнього навчання ТСН. 

Під час практикуму знайшлося місце емоціям. Так, виконуючи завдання, пов’язані із книгою «Війна очима ТСН», маріупольські журналісти не змогли стримати сліз, читаючи оповідання про обстріл з «градів» мікрорайону Східний в їхньому місті.

«Коли ми дивимося новини на провідних українських телеканалах, нам часто здається, що вони показують дещо іншу війну, ніж ту, що ми переживаємо тут. Нарешті ми познайомилися із журналістами, які дійсно розуміють наш біль», - прокоментували маріупольці.

Зазначимо, Вища Школа Media&Production запускає нову послугу для компаній, що хочуть підвищити кваліфікацію своїх працівників. Вона може бути корисною як для медіа-компаній, так і для організацій, що співпрацюють із ними, аби краще розуміти, як ефективно взаємодіяти зі ЗМІ. В залежності від цілей клієнта команда «1+1 медіа» розробить індивідуальні програми тренінгів, під час яких провідні фахівці компанії поділяться власним досвідом та допоможуть на практиці відточити навички. 

Читайте також