НовиниНовини2 листопада 2017

1+1 медіа створила перший медійний благодійний фонд

За останні два роки медіа-група успішно реалізовує низку соціальних благодійних проектів, допомагаючи тим, хто цього найбільше потребує. Значний суспільний резонанс та успіх таких проектів як: "Переможці", яким опікується Соломія Вітвіцька, "Здійсни Мрію" Лідії Таран та "Право на освіту" Наталії Мосейчук, привів керівництво медіа-групи не тільки до розуміння правильності обраного шляху, а й необхідності його розширення. Розуміючи і приймаючи свою відповідальність керівництво медіа-групи прийняло рішення створити благодійний фонд «Ти не один» 1+1 медіа  та здійснювати спрямований  медійний контроль над важливими  проблемами у суспільстві. 

«Ми вирішили використовувати можливості наших телеканалів для того, щоб розповідати  про здійснення мрій дітей, досягнення шкіл, успіхи паралімпійців і повернення до активного життя бійців АТО. При виборі благодійних проектів ми усвідомлено орієнтувалися на напрямки і проекти, які найбільшою мірою страждають від відсутності відкритої, активної, професійної та небайдужою комунікації. Кожен з них об'єднує не тільки приналежність до Групи «1+1 Медіа», а й спільна місія, загальні цінності. Ми розуміємо всю відповідальність, але успіх попередніх проектів дозволяє нам вірити в успіх фонду, і в те, що таким чином ми зможемо допомагати більше» - прокоментував Олександр Ткаченко, Генеральний директор 1+1 медіа.

Керівником Благодійного Фонду призначено журналіста та громадського діяча Власту Шовковську. 

«Успішна реалізація благодійних проектів показала - ми знаходимось на початку великого і благородного шляху. В нашому суспільстві поступово формується прошарок людей, які усвідомлюють свою відповідальність за наше майбутнє і не залишаються осторонь від гострих проблем і готові просто допомагати тим, хто цього потребує» - зазначила керівник Фонду. 

Фонд сконцентрує свою увагу на трьох основних напрямках, об'єднаних ідеєю опіки над найбільш незахищеними з груп населення:

Розвиток безбар'єрного суспільства, зокрема, всебічна допомога воїнам АТО та паралімпійцям. Розвиток нації, що мріє, зокрема, втілення бажань тяжкохворих дітей, допомога в пошуку унікального шансу на одужання, а також реабілітація батьків дитини. Розвиток освітянської сфери в Україні, зокрема, втілення тематичних та спеціалізованих просвітницьких проектів. 

Для прозорості діяльності БФ «Ти не один» 1+1 медіа була створена Наглядова Рада Фонду до якої ввійшли: Олександр Ткаченко, Гарік Корогодський,  Андрій Федорів, Ольга Кудіненко, Борис Ложкін, Олексій Павленко,  Юрій Логуш, Роман Торговицький, Геннадій Чижиков. 

Читайте також