НовиниНовини2 липня 2018

1+1 медіа буде дистрибувати адаптований американський канал Spike

Група «1+1 медіа» виступить дистриб’ютором ексклюзивних прав компанії «Viacom» на трансляцію американського телеканалу «Spike», адаптована версія якого вже з 1 вересня буде доступною до перегляду українцями. Вихід Spike на ТБ-ринок України здійснюється у рамках реалізації глобальної політики Viacom щодо поширення каналу  та зміцнення стратегічного партнерства з 1+1 медіа.

«Ще до початку мовлення в Україні Spike викликав неабиякий інтерес зі сторони провайдерів, тому, перед стартом комерційної реалізації, ми надамо нашим партнерам можливість тестового мовлення каналу, аби глядач зміг оцінити якісний преміум-контент, який в Україні до цього часу був присутній лише на піратських онлайн-ресурсах», − коментує Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 медіа.

 

Сітка мовлення каналу для України програмуватиметься в Європі, тому, в залежності від схожості вподобань аудиторій, міститиме подібність до відеодоріжок інших країн. Концепція її наповнення формуватиметься із врахуванням вимог глядачів та складатиметься з продуктів власного виробництва каналу Spike, студії Paramount, а також з американських і ситуативно західно-європейських ТБ-серіалів інших студій. Зокрема, глядач зможе дивитись такі преміальні та культові хіти, як «Форс-мажори», «Фарго», «Шерлок», «Гострі козирки», «Королівство», «Майстер-тату» та багато іншого.

Оригінальна мова  трансляції – англійська. На момент запуску каналу в дистрибуційні пакети провайдерів 30% контенту будуть доступні українською. У подальшому, відсоток адаптованого контенту вітчизняною мовою буде зростати, адже частина доходу від дистрибуції вкладатиметься в локалізацію ТБ-каналу. Також відеобібліотека повністю доступна російською мовою.

 

Spike − телеканал для глядачів, які цінують якісні та сучасні серіали, фільми і шоу. Відеобібліотека нараховує понад 1200 годин преміального контенту в жанрах екшн, трилер і детектив. Канал розрахований на аудиторію людей, кому цікаві суперечливі і харизматичні персонажі. Сигнал закодовано системою умовного доступу «Verimatrix» і транслюється через супутник «Astra A4» на транспондері 1+1 медіа.

 

 

Читайте також