НовиниНовини20 червня 2019

1+1 media додала платну підписку на сервіс онлайн-телебачення 1+1 video

Група 1+1 media оголосила про запуск платної підписки для VOD-платформи 1+1 video, відеобібліотека якої містить понад 25 тис. годин контенту та дозволяє дивитися прямі ефіри 6 телеканалів медіахолдингу: «1+1», «2+2», «ТЕТ», «ПЛЮСПЛЮС», «Бігуді», «УНІАН ТБ».

Крім того, з одного облікового запису можна переглядати фільми, серіали, шоу та прямі ефіри на будь-яких 5 пристроях одночасно. Вартість платної підписки складає 15 грн за 3 місяці. Також доступна тріальна версія для ознайомлення з продуктом.

«Під час продажів допрем’єрних показів рейтингових серіалів на 1+1 video ми побачили, що частина наших постійних глядачів готова платити за контент. До того ж їм простіше придбати підписку, ніж дивитися відео з перервою на онлайн-рекламу. Тому команда 1+1 Digital вирішила забезпечити їм таку можливість та додати ще одну модель монетизації власної VOD-платформи», – відзначає діджитал-директор 1+1 media Анна Ткаченко.

Також на 1+1 video залишиться можливість перегляду архіву відео без плати за підписку, але з перервами на рекламу.

Сьогодні 1+1 video доступна як у вигляді веб-сервісу, так і мобільного додатку. В найближчих планах діджитал-команди з розвитку VOD-платформи – створення нових тематичних розділів та розширення бібліотеки відео.

Читайте також