НовиниНовини23 серпня 2019

1+1 media розширила дистрибуційне портфоліо новими каналами FILM.UA Group

У рамках розширення стратегічного партнерства із FILM.UA Group, найбільшою у Східній Європі вертикально інтегрованою групою компаній у сфері кіно- і телепродакшна, 1+1 media додала до портфоліо 1+1 media distribution тематичні телеканали «FILMUADRAMA» та «КУС-КУС». Наразі група 1+1 media розпочинає перемовини із провайдерами щодо включення цих телеканалів до їх пакетних пропозицій вже з 1 січня 2020 року. 

Крім того, група продовжила угоди на дистрибуцію телеканалів «36.6 TV» та «Bolt», які до нового телевізійного сезону оновили свої програмні сітки. Разом із «FILMUADRAMA» та «КУС-КУС», «Bolt» та «36.6 TV» представлять глядачам більше 1000 годин прем’єрного контенту наступного року. Усі ці канали доступні у SD та HD якості, завдяки чому цифрові провайдери платного телебачення можуть формувати додаткову вартість послуги.

«FILM.UA Group є нашим довгостроковим та надійним партнером, разом із яким ми можемо забезпечувати глядача доступом до преміального та популярного контенту українського виробництва. Крім того, завдяки розширенню співпраці із FILM.UA Group, 1+1 media стає єдиним в Україні медіадистрибутором, що водночасексклюзивно дистрибутує телеканали трьох найбільших українських виробників контенту − Star Media, «Квартал 95» і FILM.UA Group. Переконаний, що наше партнерство не лише простимулює виробників до створення нового та цікавого глядачеві контенту, а й додатково позначиться на розвитку ринку платного телебачення», − прокоментував Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 media. 

«Створення нових тематичних каналів FILM.UA Group має на меті збільшення кількості і якості виробництва вітчизняного контенту, який здатен конкурувати за увагу глядачів як на локальному ринку,  так і за його межами. Ми впевнені, що стратегія розвитку сімейства PayTV-каналів зміцнить позиції FILM.UA Group не тільки як української студії-мейджора та найбільшого виробника успішних фільмово-серіальних проектів, а і виробника телевізійного контенту. Ми розширюємо плідну співпрацю та продовжуємо розвиток PayTV напрямку разом із нашим партнером і дистрибутором 1+1 media», − зазначив Наріман Гусейнов, операційний директор PayTV напрямку FILM.UA Group.

«FILMUADRAMA» – це телеканал, що цілодобово транслює якісний вітчизняний контент. В основі сітки мовлення телеканалу – мелодраматичні, комедійні та драматичні серіали та фільми виключно виробництва кіностудії FILM.UA. Телеканал орієнтований на сімейну аудиторію, тому, окрім розважального контенту, в ефірі телеканалу глядачі зустрінуть тематичні програми про світ українського кіно, що будуть цікавими як дітям, так і дорослим. 

«КУС-КУС» − це спеціалізований розважально-пізнавальний телеканал, який демонструє різноманітність кулінарних напрямків, навчає і пропагує культуру приготування і вживання їжі. Телеканал, програми якого орієнтовані на всю сімейну аудиторію, буде корисний гурманам і любителям як простої, так і складної кулінарії. Наповнення «КУС-КУС» включає в себе теорію і практику приготування їжі, цікаві факти, історію кухні народів світу і різних культур, а також програми про смачну і корисну їжу.

 

Читайте також