НовиниНовини11 січня 2021

TSN.ua очолив рейтинг новинних сайтів України

Згідно з даними дослідницької компанії Gemius Audience, TSN.ua за результатами грудня 2020 року посів перше місце у рейтингу новинних сайтів України за кількістю унікальних користувачів і є беззаперечним лідером за середньомісячним показником унікальних користувачів 2020 року.

У грудні 2020 року TSN.ua став абсолютним лідером серед новинних сайтів і посів перше місце за аудиторним показником: 8 827 920 унікальних користувачів відвідали сайт — та продемонстрував лідерство за кількістю переглянутих сторінок: понад 100 млн. Річні результати професійної роботи команди сайту у тісній синергії з Телевізійною службою новин також вражають: у середньому в 2020 році новини на TSN.ua прочитали майже 7 млн унікальних користувачів — і це також є найкращим результатом серед новинних сайтів України. Крім того, TSN.ua стабільно входить до топ-10 найпопулярніших інформаційних сайтів в Україні і за результатами грудня 2020 р. перебуває на 8 позиції.

«Ми переможно проводжаємо 2020-й, адже наш сайт TSN.ua став першим за підсумками грудня і найкращим за підсумками всього року, протягом якого ми стабільно тримали високі показники. А рік був насиченим: зокрема, ми переформатували через пандемію роботу редакції, оновили команду і гідно витримали випробування алгоритмами пошуковика Google. Окрім цих викликів, з якими ми беззаперечно впоралися, є й інші результати, якими ми також пишаємося: подолано позначку 2 млн читачів на Facebook і підписників на YouTube-каналі. Але нашою стратегічною метою була першість у рейтингу, якої ми досягли завдяки скоординованій роботі редакції сайту, ТБ- і діджитал-команди, і це стало реальністю. Ми вдячні нашим читачам за вибір і за довіру і обіцяємо й надалі виправдовувати покладені на нас сподівання. Попереду ще більше роботи: оновлення дизайну сайту, нові контентні напрями тощо. І все це зусиллями найголовнішого елементу сьогоднішньої перемоги – нашої команди, яка працює 24/7, щоб завжди інформувати наших читачів про найголовніше», — говорить Світлана Панюшкіна, керівниця проєкту TSN.ua.

Паралельно із розвитком новинного сайту команда TSN.ua також реалізує стратегію максимальної присутності у діджитал-просторі. Завдяки цьому інтернет-користувачі мають можливість отримувати своєчасну та цікаву для них інформацію, обираючи найбільш комфортний канал: сайт або сторінка у соціальних мережах. На сьогодні соціальні мережі TSN.ua є одними із найсильніших серед новинних ресурсів УАнету:

•            Facebook-сторінка TSN.ua має понад 2 млн читачів;

•            на YouTube-канал ресурсу підписано понад 2,3 млн користувачів, а відео на каналі загалом переглянули майже 2 млрд разів;

•            в Instagram на оновлення від TSN.ua підписано понад 600 тис. користувачів;

•            новини від TSN.ua у Telegram читає 60 тис. осіб;

•            у Twitter за оновленнями ресурсу стежать понад 800 тис. осіб;

•            ще 15 тис. прихильників актуальних новин переглядають їх на Viber-каналі TSN.ua.

«Мені приємно, що наші очікування від показників грудня повністю виправдалися завдяки справжній командній роботі людей, націлених на результат. Більше того, виправдалися і підтвердили правильність обраного курсу на здобутки 2020 року. Тішить, що до п’ятірки найпопулярніших новинних сайтів увійшло ще одне наше медіа: Unian.net — і що загалом новинні ресурси 1+1 media демонструють стабільно чудові показники з охоплення: найкращі серед конкурентів. Я вітаю команду TSN.ua із здобутками, що беззаперечно надихають на нові звершення у 2021 році — і водночас вітаю читачів сайту: адже це спільна перемога, внаслідок якої ви завжди матимете джерело якісної, цікавої і надійної інформації», — говорить Ярослав Пахольчук, генеральний директор 1+1 media.

Новинний сайт TSN.ua входить до складу  групи 1+1 media, напрям «Інформаційне мовлення». Станом на сьогодні TSN.ua посідає 1 місце серед усіх новинних видань за даними Gemius Audience та охоплює майже 36%* усіх інтернет-користувачів. Сайт, який починався як інтернет-проєкт Телевізійної служби новин (ТСН) на телеканалі «1+1», став потужним джерелом новин для користувачів, які цікавляться подіями в Україні та за кордоном. 

*Gemius, грудень 2020.

Читайте також