НовиниНовини26 грудня 2019

1+1 media у колаборації ювелірним брендом Guzema створили серію прикрас для співробітників холдингу

Напередодні Нового року в 1+1 media започаткували нову традицію: відзначати співробітників, що працюють в компанії більше ніж 5 років, унікальними прикрасами, розробленими ювелірним брендом Guzema Fine Jewelry спеціально на замовлення холдингу. Колекція прикрас складається з браслетів на червоній ниточці, ланцюжків і шкіряних браслетів, доповнених гравіюванням. Усі вироби виконані у сріблі та золоті.

«У період новорічних свят усім хочеться казки та приємних несподіванок, тому ми, як компанія, де працює понад 2000 справжніх Людей Ідей, вирішили започаткувати круту щорічну традицію – відзначати тих, хто разом з 1+1 media вже понад 5, 10, 15 і 20 років. Коли ми з командою брейнштормили на тему, які подарунки найбільше відгукнуться співробітникам, то усі прийшли до спільного висновку, що це прикраси від бренду Guzema Fine Jewelry. По-перше, тому, що в їхній скарбничці вже не одна успішна колаборація з українськими брендами, а, по-друге, ДНК компанії Guzema – be yourself – feel special – дуже нам імпонує та є відзеркаленням головного правила корпоративного життя в 1+1 media. А ще це дуже стильно!», – коментує Світлана Павелецька, директорка з маркетингових комунікацій 1+1 media.

 

Над розробкою ідеї, копірайтів і механіки привітання працювала команда корпоративних комунікацій 1+1 media та HR-департамент. 

«Цього року в 1+1 media понад 900 ювілярів – це ті люди, хто розділяє нашу місію та цінності протягом довгих років. У 45-ти людей з цього переліку стаж роботи в компанії понад 20 років, чим ми, як роботодавець, дуже пишаємось. Тому подібна акція – це не лише спосіб додаткової мотивації співробітників, а й чудова можливість сказати: «Спасибі» за величезний вклад у розвиток бренду, за віру в себе та в компанію і за тисячі перемог, які ми здобули протягом цього часу», – розповідає Ольга Мусійко, HR-директорка 1+1 media.

Усі ювіляри отримають подарунки від безпосередніх керівників, а найстарші з них будуть віддячені новообраним генеральним директором компанії Ярославом Пахольчуком в день святкування корпоративного нового року. В 1+1 media розповідають, що така акція стане хорошою щорічною традицією.

«Я дуже щаслива нашій співпраці з 1+1 media! Створюючи прикраси для величезної команди медіахолдингу, я завжди думала про те, скільки плідної роботи за цим стоїть. Кожен проект, кожен ефір – це зусилля багатьох людей, які створюють настрій та формують бачення цілих поколінь. Усі прикраси розроблені зі слоганом «Людина Ідей», адже саме так називають кожного співробітника 1+1 media. Бажаю усій команді розквіту, наснаги та ще фантастичніших ідей попереду», – прокоментувала Валерія Гузема, засновниця Guzema Jewelry.

Guzema Fine Jewelry було засновано в Україні у березні 2016 року. За три роки бренд випустив 19 колекцій прикрас. У 2017 році був відкритий перший шоурум в Києві, а у 2019 – більший оновлений простір. Команда Guzema Fine Jewelry отримала премію в номінації «Кращий старт-ап» від Elle Style Awards у 2017 році та у 2018 році бренд номінувався як «Кращий бренд аксесуарів» на премії «Best Fashion Awards». Також бренд отримав премію як «FASHION-КОЛЛАБОРАЦИЯ» від Elle Style Awards у 2019.

 

Читайте також