НовиниНовини22 березня 2022

7-річна українка виступила з Тіною Кароль і Джеррі Гейл на благодійному концерті «Разом з Україною»

20 березня на телеканалі ТЕТ відбулася трансляція виняткового благодійного концерту «Разом з Україною», на якому виступили маленька Амелія, Тіна Кароль і Джеррі Гейл. На меті заходу був збір коштів для громадян України.

На початку березня 7-річна Амелія співала у київському бомбосховищі, ховаючись від російських обстрілів. Тепер маленька киянка виступила на великій сцені в польському Лодзі. Амелія заспівала Гімн України під час благодійного концерту «Разом з Україною», щоб зібрати кошти на допомогу українцям. 

Виступ Амелії за посиланням

Разом з дівчиною сцену розділили й популярні українські виконавиці: Тіна Кароль і Джеррі Гейл теж доєдналися до благодійного заходу. 

Виступ Тіни Кароль за посиланням.

Виступ Джеррі Гейл за посиланням

Музичний директор: Войцєх Урбаньські.

Концепція заходу: Ганна Ставиченко. 

Організатор заходу: агентство Follow the Step. 

Телевізійний партнер: TVN Group Discovery.

«Разом з Україною» — незвичайна музична подія, організована на знак солідарності з людьми, які рятуються від війни. Трансляція концерту відбулася 20 березня на телеканалі ТЕТ. Всі зібрані кошти з продажу квитків та SMS-повідомлень, які можна було надіслати під час заходу, передані Польській Гуманітарній Акції, яка з 2014 року проводить постійну місію в Україні. 

Читайте також