НовиниНовини25 вересня 2020

Відеоконтент сервісу 1+1 video доступний без тарифікації для абонентів Київстар і Lifecell

З вересня 2020 провідні оператори мобільного зв’язку Київстар та Lifecell оновили тарифи у послугах. Платформа 1+1 video знову увійшла до переліку онлайн-сервісів операторів, що дозволяють дивитися відео без тарифікації трафіку. Отже, улюблені шоу, фільми та серіали відтепер стають ще доступнішими: адже за їхній перегляд оператори не зніматимуть мегабайти.

Відео традиційно входить до найпопулярніших та найбільш затребуваних видів контенту. Щороку спостерігається тенденція до зростання споживання відеоконтенту у різних вікових груп населення. Перегляд відео саме на мобільних пристроях та розширення покриття спонукає операторів зв’язку формувати вигідні пакети послуг. Тож включення 1+1 video до нетарифікованих послуг від Київстар та Lifecell стало додатковою перевагою для абонентів.

«Смартфони стали логічним продовженням і доповненням традиційного екрана і доступ до якісного відео у будь-який час і в будь-який момент – потреба часу, що стає звичною опцією з розвитком мобільних додатків та розширенням покриття. Адже на сьогодні відео − це формат, що має найбільший попит, як для отримання інформації, так і для проведення дозвілля. Тож ми раді, що завдяки співпраці з Kyivstar та Lifecell користувачі 1+1 video зможуть переглядати ще більше відеоконтенту на максимально вигідних умовах», − каже Олександр Козаченко, керівник 1+1 video та розважального напрямку контентних продуктів 1+1 Digital.

Мобільний додаток 1+1 video в рамках оновлених тарифів пакетів «Відео на ходу» та «LifeVideo безліміт» пропонує зручний доступ до бібліотеки, що містить понад 20 тисяч годин відеоконтенту в HD-якості для перегляду в будь-який зручний час.

Детальніше про умови доступу до контенту 1+1 video без тарифікації трафіку, можна дізнатись на сайтах Київстар та Lifecell.

Нагадаємо, що мобільний додаток 1+1 video доступний для операційних систем IOS та Android і містить додаткову опцію другого екрану. Наразі у додатку доступна можливість впливати на перебіг ключових шоу групи («Голос», «Танці з зірками», «Сніданок з 1+1») через голосування за учасників та ставити питання зіркам проєктів просто під час прямого ефіру. Для шанувальників продукту, який створюється в 1+1 media, також було розроблено ексклюзивну функцію «Дивись першим», що дозволяє переглядати прем’єри раніше і мати доступ до всіх серій одразу. 

Читайте також