НовиниНовини18 липня 2022

DOROFEEVA, KAZKA та Інесса Грицаєнко виступили під час матчу «Антверпен» — «Динамо» Київ

Під час телевізійної трансляції глядачі мали можливість доєднатися до благодійного збору на допомогу у вирішенні важливих гуманітарних проблем України. Усі виручені кошти до, під час та після матчу будуть перераховані на рахунки Міністерства соціальної політики України у НБУ. Загалом в межах благодійних матчів київському «Динамо» вдалося зібрати понад 35 000 000 грн благодійних коштів.

Нагадаємо, ініціатори проєкту Match for peace #StopWarInUkraine — футбольний клуб «Динамо» Київ та один з найбільших медіахолдингів у Східній Європі 1+1 media. Проєкт реалізується за сприяння Міністерства закордонних справ України, Міністерства молоді та спорту, Міністерства культури та інформаційної політики України та Міністерства соціальної політики України. Технічні партнери проєкту — компанії Alight та Profi. Співорганізатором благодійного туру є Максим Радуцький. 

Організацією виступів та художньою концепцією заходів займається команда 1+1 media, режисерами заходу стали TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, які відомі своїми постановками для всесвітньо відомих артистів. 

Усі фінансові витрати в межах проєкту покриває футбольний клуб «Динамо Київ». 

Довідка

Promote Ukraine – це некомерційна медіаплатформа для обміну досвідом між експертами та представниками громадянського суспільства України та ЄС. Це політично та урядово незалежна організація зі штаб-квартирою в Брюсселі. Станом на сьогодні Promote Ukraine має такі напрямки роботи, як адвокація, демонстрації, гуманітарна допомога, допомога біженцям, фандрейзинг, культура, координація та IT.

Читайте також