НовиниНовини29 квітня 2021

FILM.UA Group та 1+1 media працюють над власним Original серіалом для Київстар ТБ — «Скажені сусіди»

Для холдингу 1+1 media та його спільного із компанією Київстар проєкту, заснованої 2019 року платформи онлайн-телебачення Київстар ТБ, входження на територію Original контенту — важливий і закономірний крок, спрямований на розширення аудиторії, її урізноманітнення та розвиток власного креативного потенціалу виробництва.

«Наразі спостерігається висока зацікавленість вітчизняним оригінальним контентом, про що свідчать результати показів «Скаженого весілля», третю частину якого, до речі, можна ексклюзивно переглянути на нашій платформі. І дуже тішить, що такий запит надходить саме від глядачів. Створення першого Original серіалу для Київстар ТБ і в принципі крок назустріч виготовленню власного якісного контенту — це те, про що ми давно мріяли, і про що, без перебільшень, мріють мільйони українців. Вірю в успіх проєкту і впевнений, що це нова важлива віха у розвитку Київстар ТБ», — прокоментував Павло Рибак, керівник проєкту Київстар ТБ. 

Отже, «Скажені сусіди» — це перший Original серіал для Київстар ТБ і перший серіал за мотивами найуспішнішої та «найскаженішої» української кінофраншизи. Далі буде — і буде цікаво!

Довідка про Київстар ТБ

Київстар ТБ — спільний проєкт групи 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа онлайн-телебачення, яка надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Її перевагою є можливість перегляду контенту одразу з п’яти різних пристроїв — зі смартфонів, планшетів, ноутбуків, Smart TV або ТВ-тюнерів. Станом на початок квітня 2021 року платформа налічувала 262 телеканали, та VOD-бібліотеку з 10 000 фільмів та серіалів тривалістю понад 50 тис. годин.

Читайте також