НовиниНовини23 жовтня 2020

«Медіакурс для школярів» від Вищої школи Media&Production стартував в КМДШ

«Медіакурс для школярів», спеціально розроблений Вищою школою Media & Production, розпочався 1 жовтня в КМДШ для учнів профільного факультету «Медіа та комунікації».

Під час навчання старшокласники матимуть змогу напряму отримувати знання та необхідні для медіа професій навички від фахівців та експертів 1+1 media, а також зможуть відточувати на практиці свої навички, використовуючи потужності медіагрупи. Курс спрямований на освоєння практичних навичок в комунікаціях, журналістиці, продюсуванні, роботі в соцмережах тощо і передбачає створення і захист учнями концепцій власних проєктів, як підсумку навчання.

Заняття проходять під керівництвом викладачів та спікерів Вищої школи Media & Production. Куратором курсу та наставником для учнів став ведучий «Сніданку з 1+1» − Єгор Гордєєв.

«Мережа шкіл, де учні мають змогу отримувати знання з медіаосвіти від професіоналів своєї справи − зростає. І нас тішить, що відтепер за нашим спеціально розробленим курсом, навчаються в КМДШ. Адже школа має профільні факультети і в навчальній програмі повноцінно представлений напрям «Медіа та комунікації». Впевнені, що наш курс розширить та значно доповнить можливості навчання і допоможе краще познайомитися з різноманітними професіями медіа і телебачення зсередини», − каже Юрій Білокур, керівник Вищої школи Media & Production. 

«Ми переконані, що освітнє партнерство – це запорука ефективності та повноти навчання для наших учнів. Адже профорієнтація найкраще спрацьовує тоді, коли діти отримують не лише якісну теоретичну базу, але й можуть спробувати себе в різних видах професійної діяльності та переймати досвід напряму від фахівців. Тому, в цьому році в КМДШ стартували факультети для учнів 10-11 класів. Саме такий підхід дозволить учням зробити усвідомлений вибір професії та комплексно підготуватись до вступу на омріяний напрям. Раді, що разом з новим курсом від Вищої школи Media & Production вдасться втілити наші цілі на найвищому рівні», − розповідає Олександра Брашовецька, керівниця проєктів та освітніх партнерств КМДШ.

Читайте також