НовиниНовини19 липня 2022

Пішла з життя Руслана Писанка, ведуча телеканалу 1+1, акторка театру та кіно

Сьогодні, 19 липня, на 57-му році життя перестало битися серце Руслани Писанки, ведучої денного інфотейнмент-шоу «Твій День» на телеканалі 1+1, акторки театру та кіно. Про це в ефірі “Сніданку” повідомили колеги Руслани – Людмила Барбір, Руслан Сенічкін та Тімур Мірошниченко.

«Друзі, у нас надзвичайно сумна новина для всіх українців, які знали її. Цієї ночі не стало Руслани Писанки – нашої колеги, акторки, ведучої денного шоу «Твій День» на телеканалі 1+1. У неї була своя боротьба, своя війна за життя. Але життя розпорядилось так, що вона цієї ночі померла», – повідомив Руслан Сенічкін в прямому ефірі “Сніданку з 1+1”

Через повномасштабну війну, яку росія розв’язала на мирних українських землях, Руслана Писанка вимушено переїхала до Німеччини, де лікарі виявили в неї важку хворобу. З недугом вона справлялась наодинці та, попри все, залишилася життєрадісною. Востаннє Руслана виходила на звʼязок із глядачами під час святкування річниці проєкту “Твій день” у травні 2022 року.

Руслана також була амбасадоркою масштабної комунікаційної кампанії 1+1 media  #забутипровік і в інтервʼю розповідала:

"Я не відчуваю свій вік і не хочу його відчувати. Коли організм скаже: «Руся, потрібно зупинитися»!, тоді почну знижувати оберти, але не буду обіцяти :) Якщо в очах є промінь, що захоплює інших людей, рік народження відходить на інший план. Важлива енергія, яку ви випромінюєте".

Це величезна втрата для всіх українців, адже Руслана була справжньою народною легендою! Співчуваємо рідним, близьким, колегам і усім, хто знав Русю. Памʼятатимемо завжди усміхненою, талановитою і закоханою в життя. Це надихало і надихає мільйони! Світла памʼять!

Повна версія інтервʼю доступна за цим посиланням: https://ideaspeople.1plus1.ua/ruslana-pysanka/ 

Читайте також