НовиниНовини6 вересня 2021

ПЛЮСПЛЮС отримав спеціальну відзнаку від Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України

Соціальна кампанія #ПакетНеПотрібен, організована Міндовкіллям та реалізована у партнерстві з телеканалом ПЛЮСПЛЮС та ПРООН в Україні, відбувалася з квітня по травень 2021 року. Її мета — змінити ставлення українців до виробів із пластику та популяризувати відповідальне споживання і переробку пластикового пакування. Партнерство включало розробку медіаматеріалів для розміщення на вулицях Києва, у Київському метрополітені, а також на станціях «Укрзалізниці» та у потягах «Інтерсіті». Для створення матеріалів цієї кампанії телеканалом ПЛЮСПЛЮС було використано сюжет епізоду ЕКО ПЛЮСПЛЮС про пластикові пакети

«Щиро дякуємо команді Міндовкілля за активне залучення громадськості та бізнесу до вирішення питання використання пластику в Україні. Перші кроки завжди вимагають великої кількості зусиль та наполегливості. Проте наша місія як соціально відповідального каналу й бізнесу — бути трендсеттерами та примножувати позитивні зміни в суспільстві. ЕКО ПЛЮСПЛЮС — проєкт, який у розважально-інформаційній формі вчить наших глядачів турботі про екологію. Прагнемо й надалі об’єднуватися та підтримувати однодумців для реалізації соціально-просвітницьких проєктів», — коментує Іванна Найда, генеральна продюсерка нішевих телеканалів групи 1+1 media. 

Нагадаємо, що у березні 2021 року Міндовкілля та телеканал ПЛЮСПЛЮС підписали Меморандум про співпрацю в рамках реалізації соціальної кампанії #ПакетНеПотрібен. 

Читайте також