НовиниНовини18 лютого 2022

ПЛЮСПЛЮС став медіапартнером «Мультики в кіно. Українське для малят» від FILM.UA Group та Multiplex

Телеканал ПЛЮСПЛЮС, що входить до складу групи 1+1 media, став медіапартнером проєкту «Мультики в кіно. Українське для малят». З 17 лютого та протягом тижня у кінотеатрах мережі Multiplex відбуватиметься спеціальний показ, до якого увійшли мультфільми українського виробництва — «ХОРОБРІ ЗАЙЦІ», «210 добрих справ», «Маленьке містечко» та «Першосвіт». Це вже другий випуск таких показів в межах проєкту, ініційованого кінокомпанією FILM.UA Group, мережею кінотеатрів Multiplex, за участі українських незалежних студій анімації та за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Серед виробників мультфільмів, що представлені у програмі, такі українські студії як Glowberry, Good Deeds Animation, Unimage та Першоcвіт. Герої мультфільмів спілкуються між собою виключно українською мовою, а озвучували їх відомі українські зірки. Так, акторка та ведуча Олена Кравець і продюсер, співак, шоумен та співзасновник продюсерського центру MOZGI Потап (Олексій Потапенко) подарували свої голоси головним героям мультфільму «ХОРОБРІ ЗАЙЦІ». А ритмічний та яскравий саундтрек для «210 добрих справ» записав популярний гурт ТНМК.

Іванна Найда, генеральна продюсерка нішевих телеканалів групи 1+1 media, коментує: «Щиро раді підтримати наших колег та виступити головним медіапартнером цієї ініціативи. ПЛЮСПЛЮС як один з найбільших виробників анімаційного контенту серед телеканалів розуміє, наскільки складно створювати якісний та цікавий продукт і скільки ресурсів та старань за цим стоїть. Тому прививати любов до української анімації та популяризувати цим самим контент виробників — дуже важливо і цінно».

М’яке світло, тихіший від звичайного звук та підібраний для малюків час, з 11:00 до 17:00 — чудова ідея відвідати кінотеатр всією сім’єю. Щомісяця до показу запланована нова добірка мультфільмів, а трейлер до 2-го випуску можна переглянути за посиланням. Дивіться також мультсеріал «ХОРОБРІ ЗАЙЦІ» щодня о 08:00 на телеканалі ПЛЮСПЛЮС.

Читайте також