НовиниНовини26 січня 2018

#роботанетурбота: Вища школа Media & Production закликють боротися з неулюбленою роботою

Зустрічаючись з безліччю життєвих історій своїх випускників, у вівторок, 23 січня, Вища школа Media & Production на власній сторінці в фейсбук розпочала флешмоб #роботанетурбота, мета якого − привернути увагу громадськості до важливості роботи в тій сфері, яка приносить задоволення, і акцентувати на проблемі страху людей залишати неулюблену справу.

Флешмоб одразу ж знайшов підтримку в особі медійників 1+1 медіа. Своїми історіями з хештегом #роботанетурбота поділилися ведучі та куратори проекту «Здійсни мрію» Лідія Таран і Олександра Лобода, генеральний продюсер 1+1 Продакшн Вікторія Лєзіна, PR-директор 1+1 медіа Світлана Павелецька, головний продюсер розважальних програм  1+1 Ольга Слісаренко, HR -директор 1+1 медіа Лариса Брувер.

Так, телеведуча ТСН Лідія Таран зізналася, що робота для неї вже 20 років, як життя, а успішна кар'єра почалася з українського радіо, куди вона потрапила завдяки неймовірну збігу обставин і хлопцю, з яким на той момент зустрічалася.

Власта Шовковська розповіла, що, ставши директором благодійного фонду «Ти не один», вона об'єднала благодійність, журналістику, телебачення і нарешті знайшла ту саму роботу, що не турбота.

А ось історія Вікторії Лєзіної, генерального продюсера 1+1 Продакшн почалася з практики на 1+1, на яку вона напросилася зовсім випадково.

Ведуча програми «Профутбол» Олександра Лобода також підтримала флешмоб і поділилася на своїй сторінці в фейсбук, що за освітою вона бухгалтер, але сьогодні вже не уявляє себе такою, яка зводить дебет з кредитом, і рада, що свого часу відмовилася від неулюбленої справи, пішовши за покликом душі.

Хештег поступово почав знаходити відгук серед аудиторії, мотивуючи людей ділитися власними життєвими прикладами, як вони відмовилися від неулюбленої професії та визначилися зі сферою, яка драйвить.

«Флешмоб покликаний ділитися власними історіями сміливості, які можуть надихнути людей шукати свій шлях. Зараз існує досить багато можливостей, але стереотипи, думка батьків, суспільства, острах провалу − все це зупиняє людей на шляху до мрії. Я радий, що студенти нашої медіашколи − саме ті, хто знайшов в собі #смілівістьзростати і рішучість змінити своє життя. Наприклад, на курсі «Редактор реаліті-шоу» серед студентів є колишні івент-менеджери і вчителі. Я, як податковий інспектор у минулому, як ніхто розумію, що не потрібно слухати нікого, окрім себе, і не здаватися. Озброївшись своєю мрією, йти до її виконання і вірити у власні сили», − коментує Юрій Білокур, керівник Вищої школи Media & Production.

Читайте також