НовиниНовини27 листопада 2020

«Секс, Інста і ЗНО» з’явиться на YouTube

Ввечері 27 листопада на YouTube-каналі Молодіжні серіали 1+1 media зявляться перші 3 серії «Секс, Інста і ЗНО».

Серіал про кожного з нас – відверто, чесно, дещо незручно і без цензури уже з перших серій занурить нас у бентежне і повне протиріч життя підлітків генерації Z. Вибори президента школи, недитяча конкуренція між головними претендентками, перший секс, друзі, вчителі, батьки і ЗНО – з перших хвилин в усій круговерті цих подій ви познайомитесь з найпопулярнішою дівчинкою в школі Сашею Моцак та її конкуренткою Євою Горбатюк. Єва не спиниться ні перед чим, поки всі в школі не почнуть вважати її кращою за Сашу і саме з їхнього протистояння й починається історія підлітків, що знаходяться на межі між дитинством та дорослим життям.

В характерах героїв серіалу та з їхніх діалогів легко буде впізнати себе та перенестись в атмосферу шкільного життя. А ще вдосталь насміятись та поспівпереживати кожному з 13-ки ключових персонажів.

Всі охочі ознайомитись з новою серіальною історією про покоління Z зможуть подивитись перші 3 серії вже 27 листопада у вільному доступі на YouTube каналі “Молодіжні серіали 1+1Media”.

Час виходу перших серій тримається в секреті, але, підписавшись на канал, користувачі отримуватимуть сповіщення про появу нових серій.

Всі 12 серій сезону вже доступні для перегляду на 1+1 video за ціною 79 грн.

«Секс, Інста і ЗНО» − перший український digital-серіал про підлітків, створений командою 1+1 Digital Studios. Автором ідеї серіалу та шоуранером проєкту стала Ірина Никончук, режисер-постановник – Антоніо Лукіч, сценаристи – Євгенія Бабенко та Павло Остріков. Сезон складається з 12 серій, події в яких відбуваються у Вінниці. Головні ролі виконують актори-студенти КНУТКіТ ім. Карпенка-Карого та КНУКіМ. Вперше для створення серіалу було задіяно музичного супервайзера Сергія Вовка. Головний трек до серіалу – «ZNO» виконує гурт «Вагоновожатые».

Читайте також