НовиниСтажери про плюси9 січня 2024

«Стажери про плюси»: інтерв’ю Георгія Леонова, стажера Відділу розвитку лінійного та VOD-контенту

Георгій розповів про емоції в перший робочий день, який досвід отримав на «плюсах» та як на нього вплинула програма стажування «Ближче до ТБ».

Про вибір напряму діяльності

Я навчаюсь в УДУ імені М.П. Драгоманова на вчителя фізичної культури. Зрозуміло, що цей напрям діяльності жодним чином не корелюється з посадою контент-менеджера VOD-порталу.

Щодо емоцій у перший робочий день, то я відчував, по-перше, шок, бо не вірив, що потрапив на «плюси». По-друге, мене переповнював захват від людей, яких зустрічав та з якими вів бесіду вже в перший день.

Враження від стажування

Перший місяць в 1+1 media був відповідальним, насиченим здоровою конкуренцією і постійним потоком інформації. Цей період супроводжувався метою зрозуміти, чи подобається ця професія, чи готовий займатися цим наступні 2, 5, 10 років. Надалі стажування було направлене на розуміння тонкощів, аналізу, покращення hard skills. 

Перед стажуванням я думав, що маю труднощі з комунікативними навичками. Виявилось, що так тільки з людьми, які не розділяють моїх цінностей. Я красно дякую всьому вулику 1+1 media та найбільше я вдячний команді контенту Київстар ТБ. Цими людьми я захоплююсь та глибоко поважаю кожного. Вони доповнюють мене, інтелектуально стимулюють, дарують мені шалений заряд мотивації та підтримки. 
 

Про те, що надихає, та поради майбутнім стажерам

Загалом, коли професія подобається, не доводиться шукати мотивацію, тому навіть завдання рутинного характеру не набридають. Десь на цьому етапі почав розуміти, з чим мені більше подобається працювати та де мої зони розвитку. Мене заряджає бачити результати своєї роботи. Користувачі дивляться фільм, а в мене метелики в животі від перегляду статистики. Надихає спостерігати за реалізацією ідей команди, брати участь у плануванні руху космічного корабля «Київстар ТБ».

Як і будь-які зміни в житті, стажування мене змінює, додаючи барв автопортрету. Я помічаю трансформації в собі: став добрішим, прогресую в комунікативності, отримую задоволення від своєї роботи, і це не враховуючи набутих професійних навичок. Цей час на «плюсах» дав мені зрозуміти, що я обрав правильну стратегію та доволі ефективно її дотримуюсь. Моя ціль – працювати контент-менеджером. Якщо ціль буде провалено, я засмучусь, проте отримані знання та досвід залишу собі.

Потенційним стажерам бажаю всебічно розвиватися, виховувати себе, а якщо вже потрапили на програму стажування, не лякайтеся  помилок, а швидко їх виправляйте. Поводьтеся відповідно до своєї природності, і якщо ви вже тут, працюйте в задоволення.

P.S. Не можу не скористатися можливістю подякувати своїй дівчині за підтримку мого вибору. Дякую людям, які в різні часи давали і дають мені знання та першочергово дякую батькам, які заклали фундамент моєї самоідентичності. Слава Україні!

 

Читайте також