НовиниНовини29 жовтня 2020

ТСН на «1+1» у день виборів президента США проведе випуск наживо з Нью-Йорку

У день 59-х виборів президента США, 3 листопада, ТСН на «1+1» проведе вечірній випуск новин о 19.30 наживо з Нью-Йорку. Виїздна студія ТСН розташується просто неба на головній площі міста - Times Square. А ведучою випуску стане Лідія Таран.

У прямому ефірі Лідія Таран розповідатиме не тільки про тему американських виборів, але і про всі новини з України. Також під час випуску працюватимуть спецкорреспондент ТСН в Сполучених Штатах Америки Яна Слєсарчук та спеціальний кореспондент новин Ольга Кошеленко. Яна Слєсарчук вестиме прямі включення з виборчого штабу Дональда Трампа у Нью-Йорку, а Ольга Кошеленко - зі штабу Джозефа Байдена у Філадельфії.

Під час поїздки спеціально для ТСН Лідія Таран запише інтерв’ю з Послом України в США Володимиром Єльченко.

Кореспонденти ТСН розповідатимуть про підготовку до виборів головних претендентів, настрої серед населення та прогнози щодо можливого переможця запеклої виборчої гонки.

Після проведення дня виборів, починаючи з 4 листопада кореспонденти ТСН протягом тижня у прямих включеннях розкажуть глядачам, який вибір зробила Америка, хто і з яким відсотком перемагає на виборах, а також яким чином американські вибори вплинуть на життя України.

Дивіться особливий випуск ТСН про американські вибори і їх наслідки наживо з Нью-Йорку - 3 листопада о 19.30, а також серію прямих включень з США в ефірах ТСН протягом наступного тижня.

Читайте також