НовиниНовини8 листопада 2018

ТСН запустила випуски новин у вертикальному форматі, що адаптований для мобільних пристроїв

Телевізійна служба новин каналу 1+1 першою на українському ринку запустила випуски новин у вертикальному форматі. Він є адаптованим для повноекранного режиму будь-якого мобільного пристрою, що дозволяє користувачам комфортно переглядати новини зі смартфонів.

Зараз випуски у новому форматі виходять у тестовому режимі на трьох сторінках ТСН у соціальних мережах  - у FacebookInstagram таYouTube. Відтепер щодня о 22.00 кореспондент ТСН Іван Гребенюк розповідатиме про найцікавіші події доби в Україні та світі.

«Ми завжди прагнемо бути ближчими до свого глядача, стежимо за світовими трендами та намагаємося першими запроваджувати їх на українському ринку. Статистика свідчить, що понад 60% нашої онлайн-аудиторії споживає контент ТСН з мобільних пристроїв, тому вихід на ринок вертикального телебачення для нас є логічним і послідовним кроком, - коментує Сергій Попов, директор департаменту новин «1+1 медіа». – Після першого випуску ми отримали багато позитивних відгуків, і в той же час ми відкриті до конструктивної критики, аби вдосконалити цей проект та зробити його більш зручним та доступним».

Найближчим часом команда ТСН планує збільшити кількість «вертикальних» випусків на добу та вести їх у прямому ефірі. Перший випуск можна переглянути за посиланням

Нагадаємо, ТСН.ua є лідером серед новинарів в соціальних мережах. Зокрема, в Facebook на сайт підписано 1,1 мільйон користувачів, в YouTube – понад 760 тисяч, а в Instagram аккаунт новинаря перетнув позначку у 100 тисяч фоловерів.

 

 

Читайте також