НовиниНовини27 листопада 2022

Уже сьогодні о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться премʼєра спешл-епізоду шоу «Пісня мого життя»

Уже сьогодні, 27 листопада, о 21:00 на глядачів телеканалу ТЕТ чекатиме грандіозна премʼєра спешл-епізоду шоу «Пісня мого життя» («Song of my life») — найпопулярнішого телевізійного проєкту Фінляндії, розробленого у колаборації з українськими командами 1+1 media та FILM.UA Group на підтримку України та українською мовою. Організатори розповідають, що це найтепліший проєкт осені на українському телебаченні, який точно не залишить нікого осторонь.

Відео: https://youtu.be/Uusb7vvzhtU 

У спешл-епізоді співачка та тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA, ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко, лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя та подружжя спортсменів, які є національною гордістю, — Михайло Романчук та Марина Бех розповіли про те, за яким принципом обирали саундтреки свого життя та про які переломні моменти нагадують їм ці пісні. 

«Я став жити сьогоднішнім днем. Просто через те, що не впевнений в тому, що буде завтра. Ця пісня стала особливою для мене. Зовсім нещодавно вона ознаменувала для мене дуже-дуже щасливу мить. До того вона пов’язана з прийняттям одного з найважливіших рішень в моєму житті», — зазначив ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко. 

Відео: https://youtu.be/4pKDSI36lgs 

Лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя своєю чергою розповів, що його пісня — приклад неймовірного єднання людей заради власних принципів та ідей: 

«Ця пісня про єднання заради спільної мети. Окупант, окрім того, що приніс велике зло в нашу країну, він підштовхнув не лише Україну, але й всю Європу об’єднатися і згадати, що ми всі — одна велика родина, що у нас всіх спільна історія і, однозначно, спільне демократичне майбутнє».  

А от співачка та тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA зазначала, що пісня її життя  вплинула на написання альбому «Сенси». 

«Мені здається, що в такі найтемніші часи для нашої країни ми всі поринаємо в себе. Неважливо, з якого ти куточку Європи, наскільки ти популярний та хто ти є. Ми всі шукаємо ті самі «Сенси», те, що найважливіше», — підкреслила DOROFEEVA. 

На завершення спортивне подружжя Михайло Романчук та Марина Бех інтригують глядачів своєю лаконічністю та розповідають: 

«У виборі пісні ми швидко зійшлися. І це пісня саме про те, без чого наші перемоги та досягнення складно уявити». 

Відео: https://youtu.be/K6TunW6oneQ 

Нагадаємо, за правилами проєкту, зірки мають «заплутати» одне одного своїми розповідями, та, водночас, відгадати, кому належить вибір тієї чи іншої пісні, які лунатимуть наживо. Обрані пісні, про які за правилами шоу ніхто не знатиме достеменно та які намагатимуться відгадати гості разом з глядачами, виконуватимуть наживо популярні українські артисти KOLA та LAUD.  

Сам епізод – спільна розробка фінського продакшн Yellow Film & TV та українських медіакомпаній 1+1 media і FILM.UA Group. Випуск транслюватиметься на телеканалі ТЕТ, поки 1+1 виконує важливу місію – спільно з іншими телеканалами забезпечує мовлення національного марафону «Єдині новини». Крім цього, долучитися до перегляду можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ і в YouTube FILM.UA. 

Організацією виступів українського епізоду проєкту займалася команда Big Brave Events 1+1 media, режисерами заходу є TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, знані своїми постановками для всесвітньо відомих артистів.

Дивіться «Пісню мого життя» вже 27 листопада о 21:00 на телеканалі ТЕТ, поки 1+1 виконує важливу місію — транслює Національний марафон «Єдині новини».

Довідково:

Song of my life — найпопулярніше розважальне шоу Фінляндії, що збирає частку перегляду в понад 40%. Ведуча Катя Стол змушує гостей вечора відкривати свої серця силою музики. Гості вгадують пісні одне одного і водночас відкривають щось нове про себе через пісню свого життя та пов'язану з нею історію. Найкращі артисти виконують пісні наживо у супроводі оркестру. Глядачі разом з гостями можуть відгадувати, хто яку пісню обрав, за допомогою спеціального мобільного застосунку. Дистриб'ютором цього форматного шоу є компанія Armoza Formats.

Читайте також