НовиниНовини22 листопада 2022

Уже цієї неділі на телеканалі ТЕТ відбудеться премʼєра спешл-епізоду шоу «Song of my life»

«Говорити про Україну, розповідати правду з таких майданчиків — це дуже важливо. Сьогодні ми маємо кричати та розповідати про війну скрізь, бо, звісно, що не всі знають, що насправді відбувається і в якій кількості. Я дуже рада, що маю сьогодні таку можливість — говорити правду людям з інших країн світу. Сподіваюсь, що це допоможе ще більше привернути уваги до України та нарешті закінчити цю війну!»,  зазначила співачка KOLA. 

Під час ефіру на глядачів чекатимуть спеціальні відеозвернення від фінського військового Антті Куронена, та української волонтерки, військової й фельдшерки Юлії Паєвської, що відома за позивним «Тайра». Антті та Тайра розкажуть про жахіття російської війни в Україні, реалії життя українців у надскладних умовах та необхідність масштабної підтримки з боку усього світу.

Організацією виступів українського епізоду проєкту займалася команда Big Brave Events 1+1 media, режисерами заходу є TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, знані своїми постановками для всесвітньо відомих артистів.

Нагадаємо, що 20-го листопада на телеканалі ТЕТ відбувся суперфінал дванадцятого історичного сезону «Голосу країни-12». Під час ефіру зірки світових адаптацій The Voice з інших країн підтримали українців і записали спеціальне відеозвернення для наших глядачів та команди. Переможницею 12-го сезону проєкту стала Марія Квітка.  

Читайте також