НовиниНовини13 лютого 2019

Вища Школа Media & Production 1+1 media презентувала плани на 2019 рік

Вища Школа Media & Production при 1+1 media презентувала план роботи на 2019. Цього року школа планує провести понад 15 навчальних курсів і 20 майстер-класів, що відповідатимуть потребам медіаіндустрії. Серед акцентів Вищої школи на 2019 рік – розвиток B2B-напрямку, підтримка забезпечення доступу до медіаосвіти та розіграш освітніх грантів, продовження розвитку Дитячої медіашколи, запуск онлайн-платформи для викладання окремих курсів та вихід на міжнародний освітній ринок.

 

Враховуючи вимоги ринку праці та аналізуючи потребу в розвитку кадрів певних спеціальностей медіаіндустрії, окрім вже успішно запущених програм раніше, у 2019 році у Вищій школі стартують курс акторської майстерності, сценарний курс, а також курс трансформація ТВ в Digital.

З метою надати можливість доступу до знань всім охочим незалежно від місця проживання, у 2019 році навчання у Вищій школі трансформується і в онлайн-формат. Серед направлень, що стануть доступні онлайн, є такі курси як: музичний продюсер, телевізійний продюсер, майстерність практичного монтажу, celebrity management, основи журналістики, сценарний курс, трансформація ТВ в Digital та редактор реаліті шоу.

Крім того, Вища школа Media & Production продовжить активно розвивати і Дитячу медіашколу. Досвід попередніх років дає можливість констатувати зростаючий попит на розвиток комунікаційних здібностей у дітей з раннього віку, тому можливість спробувати себе у різних медіапрофесіях надасть дітям  розуміння специфіки кожної, щоб в майбутньому зробити правильний професійний вибір.

Також цьогоріч Вища школа продовжить масштабувати B2B-послугу для зовнішніх бізнесів працюючи з конкретними потребами компаній, серед яких побудова успішної комунікації зі ЗМІ, важливість меседжів, PR та усвідомлення роботи з репутаційними ризиками.

«У Вищій Школі Media & Production наша команда швидко реагує на запити роботодавців в медіаіндустрії. Проводячи глибинний моніторинг сфери комунікацій, діджиталу, журналістики та телевізійного виробництва ми аналізуємо потреби ринку та запускаємо нові навчальні курси. Разом з тим, розуміючи нестачу високо кваліфікованих спеціалістів, ми готуємо випускників не тільки з теоретичним, а й з практичним бекграундом. А ще у 2019 ми ще більше сфокусуємося на напрямку надання освітніх послуг для бізнесу, адже сьогодні кожна компанія вже є медіа для своєї цільової аудиторії», ‒ коментує Юрій Білокур, керівник Вищої Школи Media & Production.

Нагадаємо, Вища школа Media & Production – це освітній проект групи «1+1 media», головною метою якого є забезпечити в Україні якісну медіаосвіту світового рівня. Пріоритетом у навчальній програмі є надання студентам практичного досвіду на власних виробничих потужностях компанії. За п’ять років діяльності випускниками Вищої Школи стали понад 1040 студентів, серед яких більше 400 спеціалістів приєдналися до команди 1+1 media або працюють в інших медіакомпаніях.

 

Читайте також