НовиниНовини20 вересня 2019

Вища Школа Media & Production 1+1 медіа святкує шість років

Сьогодні, 20 вересня, Вищій Школі Media & Production, освітньому проєкту 1+1 media, виповнилося 6 років. За цей час Вища школа запустила 44 освітні курси, випустила більш ніж 1800 студентів, а до дистанційних онлайн-форм навчання долучились близько 12000 учасників. Понад 50 лекторів Вищої школи проводили не лише навчання за медіанапрямками, тим самим задовольняючи кадровий голод на ринку праці, а й організовували курси для дітей та бізнесу. Також Вищою школою були проведені медіатріпи за лаштунки таких проектів, як: «Голос країни», «Танці з зірками» й «Atlas weekend».

Згідно внутрішньої статистики школи, незважаючи на сферу, у якій працює людина, зростає попит на навчання і розвиток навичок комунікацій. Саме тому, для задоволення потреб ринку, Вища школа розвиває курси, що здатні покращити комунікаційні навички.

За останній рік роботи проект запустив регіональну медіашколу в Чернівцях, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, завітавши до міст у рамках турне містами України з майстер-класами, воркшопами, тренінгами, інтенсивами, курсами, лекціями й тематичними зустрічами. Це дало змогу розширити підготовку професіоналів медіаіндустрії  поза столицею.

Крім того, Вища Школа Media & Production оновила формат дитячої медіашколи, змінивши класичні плани навчання та ввівши окремі виїзні дитячі заходи. Навчання проходить у нестандартних форматах, для того, щоб знання засвоювались краще і без примусу.

Також Вища школа продовжила розвивати B2B-напрямок, надаючи послуги навчання для бізнесу та працюючи з конкретними потребами компаній, серед яких: побудова меседжів, успішна комунікація зі ЗМІ, робота з репутаційними ризиками та PR. Унікальним кейсом на освітньому ринку стала «International media school» у партнерстві з Study.ua. Програма дала змогу поділитись медіазнаннями, удосконалити англійську мову та підготувати студентів для вступу в міжнародні університети на творчі спеціальності.

«За шість років роботи Вища Школа Media & Production встигла стати лідером серед ніші освітніх медіапроектів, підготувати сотні експертів та довести навіть дітям, що навчатись – це не нудно. Ми вбачаємо, що завдяки якісній медіаосвіті та нашій медійній експертизі можемо не лише навчити комунікаційних навичок, а й вивести публічні комунікації бізнесу на новий рівень.  Також, що важливо, за цей час команда школи долучалась до  соціальних та благодійних ініціатив, у рамках яких усім охочим було надано можливість отримати безкоштовний доступ до освітніх лекцій та майстер-класів», - наголосила Лора Гасай, керівник Вищої Школи Media & Production.

 

Читайте також