НовиниНовини7 березня 2019

Вища Школа Media&Production вирушає у навчальне освітнє турне містами України

З метою розширення доступу до якісної медіаосвіти, Вища Школа Media&Production розпочинає навчання в регіонах. Протягом року тренери школи - практики та експерти медіасфери - завітають до Одеси, Дніпра, Харкова, Львова та Чернівців для проведення майстер-класів, воркшопів, тренінгів, інтенсивів, курсів, лекцій й тематичних зустрічей.

Освітнє турне містами України продовжить розвивати B2B-послугу для зовнішніх компаній та дасть змогу зробити навчання ближчим до всіх охочих, що зацікавлені в доступі до якісної медіосвіти та мають сміливість зростати. Також передбачені одноденні тренінги з регіональними групами, які будуть зосереджені на практичному відпрацюванні знань на технічних потужностях 1+1 media та проходитимуть в хедофісі групи в Києві.

«Одна із наших головних задач на 2019 рік – стати ближчими для більшої кількості людей, що зацікавлені в якісній медіаосвіті. Завдяки розвитку регіонального направлення вже у найближчий час ми зможемо поповнити професійні історії успіхів наших випускників, а також поділитися досвідом, який якісно вплине на розвиток регіональної медійної експертизи», ‒ коментує Лариса Брувер, HR-директор 1+1 media.

Програми будуть сегментовані за такими напрямками, як: робота зі ЗМІ та соціальними мережами, навички публічного виступу, сторітеллінг, телевиробництво, внутрішні комунікації. Навчання стане корисним для локальних бізнесів, що бажають навчитися будувати успішну комунікацію зі ЗМІ, визначати правильні меседжі, проводити PR-кампанії та працювати із репутаційними ризиками. Водночас тренери враховуватимуть конкретні проблеми та потреби кожної окремої компанії, а тому передбачатимуть індивідуальний підхід у викладанні.

Перша зустріч під назвою «Стань героєм мого сюжету!» відбудеться вже 6 квітня в Одесі зі спікером Іриною Гулей, деталі за посиланням та хештегом #Сміливість_зростатиВОдесі

За інформацією про курси, воркшопи, тренінги та інтенсиви в рамках регіонального освітнього туру Вищої Школи Media&Production слідкуйте на сайті та соцмережах Школи.

Нагадаємо, Вища школа Media & Production – це освітній проект групи 1+1 media, головною метою якого є забезпечити в Україні якісну медіаосвіту світового рівня. За п’ять років діяльності випускниками Вищої Школи стали понад 1040 студентів, серед яких більше 400 спеціалістів приєдналися до команди 1+1 media або працюють в інших медіакомпаніях.

Читайте також