НовиниНовини27 січня 2021

Запит 1+1 media

26 січня 2021 р. засновник YouTube-каналу Geek Journal опублікував у соціальних мережах заяву, в якій висловив ряд оціночних суджень та припущень, що ґрунтуються на неправдивих відомостях, зокрема, наполягав на версії, що всі страйки з відео на його каналі, де використовується контент 1+1 media, були зняті правовласником, тобто 1+1 media.

Повідомляємо, що позиція 1+1 media є незмінною: група, як і раніше, має питання до каналу Geek Journal щодо підстав використання контенту 1+1 media без згоди правовласників. А отже, жодної претензії щодо відео, які були опубліковані на вищезгаданому YouTube-каналі, медіагрупа не відкликала.

Наразі 1+1 media відправила офіційний запит до представництва Google в Україні та офісу Google у США з проханням пояснити – за чиєю ініціативою та з яких підстав були зняті/анульовані претензії 1+1 media щодо порушення авторських прав компанії тощо. Медіахолдинг очікує на швидку відповідь і сподівається, що фінальне роз’яснення від представників відеохостингу остаточно розставить всі крапки над «і» в цій історії та надалі сприятиме чіткій і прозорій взаємодії правовласників і креаторів на платформі спільного доступу до відео YouTube. 

Читайте також