НовиниНовини25 січня 2021

1+1 Digital запустив функцію «другий екран» у мобільному застосунку 1+1 video – «ТБ+»

Завдяки їй глядачі отримають додатковий інтерактивний контент безпосередньо у своєму смартфоні. Наразі цей сервіс не має аналогів в Україні.

«Наша команда продовжує доповнювати телевізійні проєкти 1+1 media актуальними digital-рішеннями, адже час не стоїть на місці і глядача потрібно дивувати щодня. Раніше телевізор дивилися із пультом у руці, нині – це смартфон, куди ми періодично поглядаємо, відволікаючись від того, що відбувається на екрані. Тож цілком логічно було зробити смартфон не суперником першого, основного екрану, – а помічником: так званим другим екраном. Місцем, де буде знаходитися додатковий і, найголовніше, унікальний контент, що зробить перегляд програми ще цікавішим для глядачів каналів групи 1+1 media і користувачів мобільного застосунку 1+1 video», – говорить Олександр Козаченко, керівник розважального напрямку контентних продуктів 1+1 Digital.

Над наповненням сервісу «ТБ+» працює команда редакторів та дизайнерів, що створює індивідуальний контент для кожної з програм, де планується його використання. Старт інтерактивного функціонала відбувся разом із запуском наймасштабнішого музичного шоу України – «Голос Країни. Перезавантаження». Відтепер глядачі зможуть не тільки віддати голос за улюбленого виконавця, але і, до прикладу, переглядати на «другому екрані» текст пісні учасника прямо під час ефіру і навіть підспівувати йому. Також «ТБ+» запропонує глядачам інтерактивні картки із посиланнями на оригінали пісень, додаткову інформацію про учасників та проєкт і ще багато іншого унікального контенту. 

Із часом «ТБ+» розширить свою присутність на інші прямоефірні шоу телеканалів групи 1+1 media. Також частина інтерактивних елементів буде доступна користувачам «ТБ+» під час перегляду кінофільмів і телесеріалів. Ще однією перевагою оновленого мобільного застосунку 1+1 video для його користувачів стане можливість дивитися телеканали групи 1+1 media онлайн та одночасно залишати коментарі і спілкуватися між собою в чаті.  

Наразі 1+1 video із новою функцією «ТБ+» доступний лише користувачам Android. Незабаром застосунок з’явиться і в AppStore.

Читайте також