НовиниНовини25 жовтня 2021

Група 1+1 media розпочне дистрибуцію телеканалів ДАЧА та EPOQUE від FILM.UA Group

Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 media, коментує: «Група 1+1 media має у своєму дистрибуційному портфоліо найбільше пропозицій з розважальним та пізнавальним контентом, адже це те, що завжди приваблює глядачів. Пишаємося, що з кожним роком кількість каналів з подібним наповненням збільшується. Це точно драйвить ринок та підвищує попит на локальний контент».

«Ми у FILM.UA Group сповідуємо партнерство у всьому, і розширення співпраці з 1+1 media не обмежується лише дистрибуцією пакету наших і партнерських телеканалів, а є свідченням поглиблення відносин. Наші компанії вже успішно співпрацюють у виробництві повнометражних фільмів та серіалів на кшталт популярного нині проєкту «Моя улюблена Страшко», серії фільмів «Скаженого весілля» або продовження цієї франшизи у форматі серіалу «Скажені сусіди» ексклюзивно для ОТТ-сервісу Київстар ТБ», — додає Наріман Гусейнов, директор з мовлення, дистрибуції та розвитку телеканалів FILM.UA Group.

Станом на жовтень 2021 року дистрибуційне портфоліо групи 1+1 media включає 28 телеканалів, шість з яких є власними та 22 — партнерськими, а також стрімінговий ОТТ-сервіс Paramount+. 

 

Довідка:

Група 1+1 media — один з найбільших медіахолдингів України, до складу якого входить 7 власних телеканалів (1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, 1+1 International, УНІАН, Бігуді) та 2 партнерські телеканали (Kvartal TV та Paramount Comedy), новинні ресурси ТСН.ua та Главред, інформаційне агентство «УНІАН», власні продакшн-підрозділи, партнерські платформи Київстар ТБ та Viasat, власна платформа 1+1 video, а також освітній проєкт 1+1 media school.

FILM.UA Group — медіагрупа, що створює і дистрибутує контент, а також надає повний спектр сервісів у цих галузях. Компанії та бренди під єдиною управлінською структурою є лідерами креативної індустрії України та успішно працюють на світовому ринку.

Читайте також