НовиниНовини13 квітня 2020

Інформація щодо виявлення коронавірусної хвороби в одного зі співробітників 1+1 медіа

Сьогодні, 13 квітня, у ЗМІ почала ширитися інформація про те, що в одного зі співробітників 1+1 медіа, який працює в управлінні спортивних проектів, підтвердилась наявність коронавірусної хвороби COVID-19.

Така інформація має конфіденційний характер, і ми не мали права афішувати її. Однак, оскільки питання набирає розголосу, мусимо підтвердити факт такої ситуації у спортивній редакції, зі згоди працівника.

Зауважимо, що наразі стан колеги оцінюється як задовільний. Компанія з ним на зв’язку і, за потреби, готова надати необхідну допомогу.

Встановлено, що з 21 березня співробітник не відвідував редакцію по вул. Куренівська. А весь спортивний департамент пішов у відпустку на період карантину після виходу останнього прямого ефіру «ПроФутбол» 22 березня.

Також в 1+1 медіа в різний час були вжиті такі заходи щодо протидії COVID-19:

- 80% співробітників переведені на дистанційний формат роботи, більшість офісів компанії на період карантину зачинені. Тим, хто задіяний у виробництві та не може працювати віддалено, видаються маски, рукавички та дезінфікуючі засоби. Встановлено чергування, аби колеги не перетинатися між собою та не було скупчення людей;

- в офіси, які залишились працювати, заборонено заходити без проходження температурного скринінгу – у співробітників, які умисно нехтуватимуть вимірюванням температури, автоматично блокуються перепустки на 14 днів. Також усі, в кого термометр фіксує температуру, вищу за 36,9, відправляються у самоізоляцію на 14 днів;

- в усіх приміщеннях компанії проводяться регулярні заходи з дезінфекції та провітрювання, є достатня кількість антисептиків;

- усі співробітники отримують оперативну та актуальну інформацію щодо стану справ у компанії та рішень, які приймаються, в тому числі у зв’язку з коронавірусом.

Читайте також