НовиниНовини24 жовтня 2018

Кадрові новини в 1+1 медіа

За час керівництва Вікторії вдалося запустити власне серіальне виробництво, закріпити новаторство у виробництві реаліті та скріптед реаліті, а також великих розважальних шоу, таких як «Голос країни», «Танці з зірками», «Голос. Діти», «Маленькі гіганти». Важливим досягненням стала реструктуризація продюсерських і творчиих об’єднань медіагрупи у єдину одиницю – «1+1 Продакшн».

«Це потужна історія про синергію та успіх. І я вдячний Вікторії за 15 насичених років у медіагрупі, результатом яких став ряд успішних проектів і створення бренду «1+1 Продакшн». Впевнений, що той досвід, який Вікторія здобула у медіагрупі, і ті виклики, які вона успішно долала, стануть у нагоді у її планах виходу за межі українського ринку», ‒ прокоментував рішення Вікторії Баранової генеральний директор групи 1+1 медіа Олександр Ткаченко.

«Я дякую медіагрупі та Олександру Ткаченко за довіру, цікавий, різноманітний досвід і потужну управлінську задачу – вибудувати системну роботу inhouse-продакшну як окремої структури у рамках 1+1 медіа та сформувати зіркову команду, яка створює найрейтинговіші шоу України. Вдячна команді “1+1 Продакшн” за нескінченний ентузіазм, віру в нас і постійний розвиток. Також хочу подякувати Вищій Школі Media & Production за ту саму сміливість зростати, спільно створюючи індустріальну екосистему. У групі 1+1 медіа я мала можливість реалізуватися як професіонал і завжди відчувала підтримку. Зараз моєї підтримки та уваги потребує, у першу чергу, моя родина, тому я змінюю географію проживання. А на близьке майбутнє розглядаю можливість втілення своїх проектів за межами України», ‒ розповіла Вікторія Баранова.

Пошук на посаду генерального продюсера триває. Водночас з метою покращення операційної ефективності 1+1 медіа змінює структуру «1+1 Продакшн», створюючи три самостійних управління, які включатимуть наявні жанрові напрямки. А саме: Управління виробництва Великих розважальних шоу на чолі з Володимиром Завадюком; Управління виробництва художніх (fiction) проектів, яке очолить Христина Шкабар, поєднає у собі серіальне виробництво (комедія та драма) та перспективні розробки художніх проектів; Управління виробництва нехудожніх (non-fiction) проектів під керівництвом Акіма Галімова поєднає жанрові напрямки публіцистики та розважальних проектів і займатиметься виробництвом реаліті, сценарних шоу, публіцистичних та іміджевих проектів. Управління технічної підтримки та пост-продакшн на чолі з Ольгою Михальченко буде підпорядковане безпосередньо генеральному продюсеру «1+1 Продакшн».

Читайте також