НовиниНовини18 січня 2019

Сайт ТСН.ua збільшив число переглядів на 50% у 2018 році та наростив охоплення

У 2018 року кількість переглядів інформаційного сайту ТСН.ua збільшилася на 50% та склала півмільярда.  Крім цього, в порівнянні з 2017 роком охоплення ресурсу виросло на 42%, а середньомісячна частка в українському інтернеті склала 19%. Це означає, що майже кожен п'ятий користувач УАнету в 2018 році читав новини на ТСН.ua. 70% аудиторії робили це з мобільних пристроїв. Про це свідчать дані Gemius Audience, ринкового вимірювача української інтернет-аудиторії.

Таких результатів команді сайту ТСН.ua вдалося досягти завдяки наполегливій роботі над вдосконаленням ресурсу. Зокрема, в 2018 було введено два нових для українського ринку формату – AMP Stories, орієнтовані на мобільні пристрої, та Pinbox – інтерактивні ілюстрації, які розширюють функціонал сайту. Ряд технічних рішень позитивно вплинув на трафік. Також в 2018 році сайт ТСН.ua був адаптований для людей з порушеннями зору.

"У 2018-му році ми запустили кілька нових для українського ринку форматів, в тому числі AMP Stories, вдосконалили наші мобільні додатки і мобільну версію сайту, почали розвивати і стали лідерами серед українських новинарів в Instagram. Всі ці досягнення - заслуга команди сайту, яка довела, що і через 10 років майданчик може робити великі якісні прориви"- розповідає головний редактор ТСН.ua Костянтин Войтенко.

Нагадаємо, в листопаді 2018 року інформаційний ресурс ТСН.ua встановив абсолютний рекорд – охоплення сайту склало 5.7 мільйона унікальних користувачів, з яких 4.8 мільйона читали сайт з мобільних пристроїв. Таким чином охоплення сайту вперше перевищив 24% українських користувачів.

У серпні інформаційному ресурсу ТСН.ua виповнилося 10 років. З моменту запуску на сайті було опубліковано понад 700 тисяч новин, випущено понад 220 тисяч відео і презентовано понад 400 мультимедійних спецпроектів. Сьогодні ТСН.ua – один з лідерів серед новинних сайтів УАнету і тримає першість в соціальних мережах. Сторінка сайту в Facebook налічує більше 1,2 мільйони підписників, в Twitter - 900 тисяч. У 2018 році ТСН.ua почав розвивати свою сторінку в Instagram і став рекордсменом серед українських новинних ресурсів. Зараз на сторінку підписано майже 160 тисяч осіб. У 2018 року кількість передплатників каналу ТСН в YouTube зросла майже вдвічі і досягла 885 тисяч.

Читайте також