НовиниНовини28 листопада 2019

30% голосів глядачів у шоу «Танці з зірками» було віддано за допомогою додатку 1+1 video

Цієї неділі, 24 листопада, на телеканалі «1+1», відбувся суперфінал популярного телевізійного шоу «Танці з зірками», переможцями якого стала актриса Ксенія Мішина та хореограф Женя Кот. Понад 30% голосів за час проведення 14 ефірів шоу для підтримки танцюристів було віддано за допомогою мобільного додатку. Ця статистика свідчить про те, що аудиторія лінійного телебачення відкрита до технології Second Screen.

Сьогодні 1+1 video надає можливість інтерактивної взаємодії телеглядача з контентом. Таким чином медіагрупа  підвищує залученість аудиторії, яка використовує смартфон як другий екран.

«Розвиваючи 1+1 video, ми йдемо шляхом Second Screen Decision – покращуємо користувацький досвід наших глядачів шляхом взаємодії з ними в інтернеті. Таким чином наші телеглядачі можуть відчути себе учасниками шоу, адже все більше фінал телепроєкту залежить від їх активності», – коментує керівник «1+1 Digital та інновації» Анна Ткаченко.

Нагадаємо, раніше 1+1 media оголосила про запуск платної підписки на VОD-платформу 1+1 video, відеобібліотека якої складає понад 25 тис. годин контенту та надає можливість перегляду прямих ефірів 6 телеканалів медіахолдингу: «1+1», «2+2», «ТЕТ», «ПЛЮСПЛЮС», «Бігуді», «УНІАН ТБ». 

 

 

 

 

Читайте також