НовиниНовини20 липня 2022

Чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая став амбасадором проєкту «Спортивний фронт»

Відеоролик доступний до перегляду та поширення у соціальних мережах групи 1+1 media та на YouTube-каналі 1+1. Також соціальна кампанія транслюється в межах телемарафону «Єдині новини». 

Серед майданчиків 1+1 media, які також залучені до проєкту — ТСН, «Сніданок з 1+1», «Профутбол Digital», FootballHub, «Про спорт», ТСН.ua, УНІАН та багато інших ресурсів. Проєкт реалізується за підтримки Міністерства молоді та спорту України, а також видання Tribuna.com.

Ключові хештеги ініціативи — #BoycottRussianSport, #TurnOffRussia, #StandWithUkraine, #StopWar, #russiaisateroriststate. 

Нагадаємо, що у продовження серії ініціатив, передбачених в межах проєкту «Спортивний фронт», група 1+1 media запустила Digital-флешмоб #RussianSportKills. Флешмоб покликаний розгорнути масштабний рух у соціальних мережах Instagram, Facebook, Twitter — для цього користувачі повинні робити публікації із закликом бойкотувати російських спортсменів і поширювати наратив про те, що «Мовчання вбиває». В межах кампанії розроблена серія спеціальних постерів, які демонструють, як тиша з боку російських спортсменів, збірних та команд щодня знищує українців. Завантаження графічних матеріалів доступне за цим посиланням.

Читайте також