НовиниНовини31 серпня 2020

До Наталії Мосейчук в нову студію ТСН завітав школяр Сашко, який захоплюється конструюванням

У День незалежності Наталія Мосейчук вперше вийшла в ефір ТСН з нової супертехнологічної студії і не забула запросити в гості юного конструктора, — 9-річного хлопчика Сашка Скобченка з мамою Юлею, щоб показати залаштунки та поспілкуватися.

Пригадуєте, це той самий школяр Сашко з Києва, який напередодні через Facebook передав для Наталії сюрприз —  світлини новинної студії з краном, камерами і фігуркою улюбленої телеведучої, що він зробив сам з кубиків Lego.  І так співпало, що саме у ці дні будувалася і нова студія ТСН, тож Наталія задумала зробити сюрприз у відповідь.

24 серпня Сашко потрапив на телеканал 1+1 — до новісінької просторої студії, обладнаної найсучаснішою технікою та екранами. Арт-об'єкт куб та стіл — зроблено по задумці та ескізам самої команди ТСН. Такий стіл і куб — єдині у світі. Підлога простору повертається на 360 градусів. Дизайн студії старалися зробити унікальним — не схожим ні на які інші.

Юний глядач 1+1 був в захопленні. Сашко багато конструює, полюбляє дивитися новини і цікавиться історією.

На запитання Наталії ким він хоче бути, коли виросте, Сашко відповів: «Хочу стати бізнесменом та конструктором, як Ілон Маск. Маск сказав, що найкращі конструктори космічних ракет — це українці. У цьому році я би хотів зрозуміти, як працює електроніка та комп’ютери».

Сашко у подарунок Наталії приніс макети з Lego — ту саму студію ТСН і студію Право на владу  — останню він зробив спеціально для цієї зустрічі.

Наталія подарувала хлопчику набір юного архітектора та сувеніри.

Як розповідає мама Юля: «Сашко — зразковий учень, 1го вересня він уже піде до 4ого класу, йому дуже подобається навчатися. Коли подорожували до Нормандії, то син розібрав висадку

Союзників у цих краях, операцію Нептун в усіх подробицях, виступав нашим гідом. Займається тенісом та плаванням, любить майструвати з дідусем, а також грати зі своїми друзями»

Телеведуча побажала Сашкові класно розпочати і провести навчальний рік: 

 

«Ця наша зустріч нехай буде твоїм натхненням на нові звершення в житті.  Чи усвідомлюєш, що ось вчора ти вдома просто робив з кубиків свої макети, а сьогодні ось уже потрапив як поважний гість до нової студії ТСН, де розповідають новини для мільйонів українців? Насправді, це не диво, — це результат твоїх щирих старань.  Саме освіта і працелюбність ведуть до здійснення мрій. Бажаю тобі розвивати свої таланти. Україні дуже потрібні професіонали!  Нехай тобі трапляються гарні вчителі, ментори та помічники. Мені честь бути одним з таких. Продовжуй займатися тим, що тобі подобається».

На екскрусії Сашко і мама Юля, крім самої студії побачили офіс 1+1, ньюз руми новин ТСН і ТСН. Тиждень, Сніданку з 1+1, гримерні, переговорні. 

Читайте також