НовиниНовини14 грудня 2019

Команда маркетингових комунікацій 1+1 media та ПЛЮСПЛЮС здобули відзнаки Effie Awards Ukraine 2019

13 грудня кампанія з просування бренду «Світ чекає на відкриття» каналу «ПЛЮСПЛЮС» здобула золото Effie Awards Ukraine 2019 у номінації «Брендований контент та послуга», а кращою командою категорії «Медіакомпанії» премії стала команда маркетингових комунікацій 1+1 media.

«Ми раді, що нам вдалося досягти поставлених цілей та отримати результат, який перевищив очікування. Проект «Світ чекає на відкриття» став першовідкривачем багатьох напрямків на ринку, тому сміливо можу сказати, що ми не лише надихнули глядачів на відкриття, а й себе – команду проекту. Золото Effie сталою другою нагородою від премії для каналу ПЛЮСПЛЮС, дякуємо колегам по індустрії, що високо цінять наші досягнення. Далі більше», – наголосила Анна Гончар, виконавчий директор нішевих каналів 1+1 media.

«Це вже не перша наша відзнака, як тих, хто драйвить маркетингові комунікації серед українських медіакомпаній. Попереду багато цікавих викликів, але разом з моєю командою я точно знаю, що нам під силу будь-які проекти та челенджі», ‒ прокоментувала Світлана Павелецька, директор з маркетингових комунікацій 1+1 media.

Нагадаємо, мультсеріал «Світ чекає на відкриття» власного виробництва анімаційного продакшну каналу, інтеграція в освітній процес та GR-комунікації, а також запуск лінійки ліцензованої продукції сприяють тому, щоб у легкій та зрозумілій формі діти могли дізнатися щось нове і цікаве про світ та предмети, які оточують нас у повсякденному житті.

Історія бренду розпочалася з 24-ох серійного мультсеріалу «Світ чекає на відкриття», створеного у стилістиці каналу, в головних ролях з героями ПЛЮСПЛЮС – Трекутею, Квадриком і Кружком. Крім ефіру, серії доступні на сайті ПЛЮСПЛЮС, 1+1 video та YouTube.

З 2018 року проект рекомендовано МОН України до перегляду в школах. Задля цього створено безрекламний унікальний розділ для вчителів на сайті каналу.

Крім того, у 2018 році серії «Світ чекає на відкриття» використано в підручниках для 1 класу видавництва «Ранок» для предмету «Я досліджую світ». В 2019 році нові серії додано до підручника для 2 класу. Це був перший подібний досвід інтеграції розважально-освітнього контенту в шкільну літературу на ринку України.

У рамках розвитку проекту 360 телеканал ПЛЮСПЛЮС розвивав і ліцензійний напрямок, випускаючи набори для експериментів, енциклопедії-конструктори, гру в доповненій реальності. Також було випущено серію розвиваючих матеріалів – Судоку, Лабіринти з наліпками, Кросворди, Розмальовки.

 

 

Читайте також