НовиниНовини13 березня 2020

Ще три канали з дистрибуційного портфоліо 1+1 media увійшли до пропозиції «Київстар ТБ»

Платформа платного телебачення «Київстар ТБ», що є спільним проєктом групи 1+1 media та компанії Київстар, розширила свою пропозицію трьома телеканалами групиParamount Channel, NickToons та КУС-КУС. Усі вони входять до дистрибуційного портфоліо 1+1 media distribution, а тепер доступні і для користувачів «Київстар ТБ» у складі пакетів «Комфортний» та «Максимальний». Крім цього, канал «КУС-КУС» доступний також і для абонентів пакету «Базовий».

Відтак, пропозиція 1+1 media в «Київстар ТБ» налічує 23 канали, включно із тими, які були доступні на платформі раніше: 1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, УНІАН ТБ, Paramount Comedy, Paramount Channel, Kvartal TV, Nickelodeon, NickJr., Spike, MTV Hits, MTV Rocks, MTV Live HD, VH1 European, Bolt, Film UA Drama, Star Cinema, Star Family, 36.6 TV.

«Київстар ТБ» − це найкращий вибір для глядачів, які цінують власний час та комфорт, адже на платформі представлено більше 160 телеканалів різноманітних жанрів. Задоволення потреб абонентів є нашим першочерговим пріоритетом, тому ми активно та регулярно оновлюємо контент, і раді розширити нашу пропозицію іще трьома популярними телеканалами – фільмовим Paramount Channel, дитячим Nicktoons та розважально-пізнавальним KUS-KUS», − прокоментував Павло Рибак, керівник проєкту «Київстар ТБ» від 1+1 media.

«Ми дуже раді, що завдяки зусиллям наших партнерів, портфель онлайн телебачення Київстар ТБ поступово розширюється. Ми зі свого боку продовжуємо надавати всі умови для комфортного та якісного перегляду контенту нашими абонентами, як вдома на телевізорі, так і на смартфонах будь-де, будь-коли. Адже у Київстар не тільки найбільша та найшвидша мережа 4G, а й безлімітний трафік при перегляді. Тобто, можна переглядати контент, не хвилюючись за мегабайти» − зазначив маркетинг-директор Київстар, Павло Даніман.

Paramount Channel − розважальний канал, який пропонує глядачами кращі кінохіти − історії, які зачіпають кожного і не дають відірватися від екрану. Глядачі Paramount Channel можуть побачити головні блокбастери нового тисячоліття, легендарну класику кінематографа і краще жанрове кіно. Телеканал показує роботи-переможці міжнародних фестивалів останніх років від таких режисерів як Роман Поланскі, Паоло Соррентіно та Вес Андерсон, а також актуальні ток-шоу за участі світових зірок, наприклад, «Шоу Грема Нортона» і «BAFTA − життя в картинах».

Телеканал NickToons створений для дітей у віці від 6 до 10 років і транслює виключно мультфільми. Наразі в програмній сітці телеканалу вже більше 600 годин найвідоміших мультиплікаційних серіалів, щороку вона поповнюється 200 новими епізодами. Серед контенту каналу − такі добре відомі та  улюблені дітьми серіали, як «Губка Боб Квадратні Штани» (SpongeBob SquarePants), «Черепашки-ніндзя» (Teenage Mutant Ninja Turtles), «Кунг-Фу Панда» (Kung Fu Panda), «Пінгвіни з Мадагаскару »(The Penguins of Madagascar),« Монстри проти прибульців »(Monsters vs. Aliens) та інші.

 

КУС-КУСце спеціалізований розважально-пізнавальний телеканал, який демонструє різноманітність кулінарних напрямків, навчає і пропагує культуру приготування і вживання їжі. Наповнення телеканалу сфокусоване на тематиці здорового харчування в умовах сучасного ритму життя, підіймає питання практичних і нескладних рецептів корисної їжі, вчить вибору безпечних продуктів харчування і враховує інтереси всіх членів сім'ї.

Нагадаємо, що «Київстар ТБ» – це рішення, що дозволяє користувачам дивитись телевізійні канали та контент відеобібліотеки платформи з різних пристроїв (смартфон, планшет, ноутбук, SmartTV та ТВ-тюнер) та у будь-якому місці, де є доступ до швидкісного фіксованого або мобільного інтернету 3G/4G. Більш детальна інформація про тарифи є на сайті платформи за посиланням. Для нових абонентів діє спеціальна пропозиція, скориставшись якою при підключенні можливо отримати знижку у розмірі 50% на перші 3 місяці користування.

Читайте також